PODIJELI

Gradonačelnik Milan Bandić je u srijedu posjetio Luciju Čulinu u Folnegovićem naselju i donio joj novi štap s obzirom da je Lucija Slijepa.

Naime, Lucija Čulina je u srijedu nazvala u emisiju Zagrebi po Zagrebu Radio Sljeme HRT. Pojasnila je kako je slomila štap koji joj život znači u pothodniku između Fonegovićevog i Savice.

Facebook

S obzirom na malu mirovinu, pokušavala je u Gradu doći do nekakve refundacije ili novog štapa na što joj je Gradonačelnik odgovorio: ‘Nabavit ću štap. Danas ću stupiti u kontakt sa štovanom sugrađankom i sutra ćemo joj poslati novi štap. Treba odmah reagirati, kolege iz Protokola će danas stupiti u kontakt sa slušateljicom i vidjeti kakav štap – koja vrsta i sutra ćemo joj ga poslati.’

Bandić je u četvrtak posjetio baku Luciju i donio joj novi bijeli štap.

Prilikom posjeta, Lucija Čulina je gradonačelniku pokazala i neke nedostatke na putu kojim se često kreće – nezgodno postavljene stupiće, nezakrpane rupe nakon radova i upozorila ga da se auti kod apoteke u Folnegovićevoj naselju parkiraju na zebri. Gradonačelnik je obećao da će djelatnici Zagrebačkih cesta nedostatke ispraviti u najkraćem roku.

Facebook