PODIJELI

U ponedjeljak je Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve hrvatske nogometne lige, donio odluke o novim terminima utakmica 23. kola koje su se trebale igrati proteklog vikenda, ali su morale biti odgođene zbog lošeg vremena.

Rijeka i Dinamo će igrati u srijedu 7. ožujka s početkom u 17 sati. Utakmica između Lokomotive i Osijeka, koja se prvotno trebala igrati u subotu, kada je prebačena na utorak, 27. veljače, ponovno je odgođena i njezin novi termin je 7. ožujka i to s početkom u 15 sati.

Utakmica Cibalia – Rudeš još u nedjelju je prebačena za 6. ožujka, dok je novi termin utakmice Inter – Istra 1961 7. ožujka (15 sati). Temeljem suglasnosti Rudeša i Hajduka, Brezni je donio odluku o zamjeni domaćinstva utakmica 24. i 33. kola. Tako će se u 24. kolu igrati utakmica Hajduk – Rudeš (3. ožujka, 15 sati), a u 33. kolu Rudeš – Hajduk.

Odgođen je tako nastavak natjecanja Druge HNL koji je bio predviđen za 3. ožujka (utakmice 20. kola). Natjecanje će se nastaviti utakmicama 20. kola 10. ožujka i potom 21. kola u srijedu (14. ožujka). Sve utakmice 22. kola moraju se odigrati najkasnije do nedjelje 18. ožujka.

Nakon ovih odluka, za očekivati je da se odgodi još jedno kolo 3. HNL zapad., kao što je odgođen početak IV. NL središte Zagreb. Povjerenik četvrte lige Željko Mihalj obavijestio je klubove kako se zbog nemogućih uvjeta za odigravanje, 16. kolo odgađa za travanj (još nepoznati datum).

PODIJELI