PODIJELI

Zasluženom pobjedom od 3:0 (25:21, 25:18, 25:19) nad Novom Gradiškom odbojkašice Olimpika izborile su ostanak u prestižnom društvu Superlige i ovogodišnji nastup u Play-off -u.

Od samog početka utakmica je bila u apsolutnoj dominaciji domaćih odbojkašica u svim elementima igre. Amazonke su samouvjereno otvorile utakmicu koncentrirano na prijemu, a agresivnim servisom su onemogućile gošćama da organiziraju napad te tako dolazile do laganih poena te tijekom cijelog seta držali razliku te osvojile set 25:21.

U drugom setu domaće igračice još koncentriranije igraju i dominiraju a naročita dominacija se vidi na servisu gdje rade konstantno dodatnih poena u seriji te tako set privode kraju s 25:18.

U trećem setu za Olimpik priliku dobivaju igračice koje su tijekom sezone imale malu minutažu. I taj odlučujući treći set Amazonke završavaju u svoju korist rezultatom 25:19 osiguravši sebi nastup među najboljih 8 ekipa i igranje u Play-off-u.

Sportski direktor Frane Zanić nije krio zadovoljstvo nakon utakmice izjavivši:

‘Čestitam curama na ostvarenoj pobjedi i osiguravanju Superlige i idućoj sezone te nastup u Play-off-u ovoj sezoni. Večerašnja utakmica je pokazala opet da kada se držimo dogovora i igramo svoju igru možemo bez problema igrati sa svima. Još uvijek nisam zadovoljan našom efikasnost u napadu gdje puno griješimo i dajemo protivnicima lagane i bespotrebne poene, ali do play-off-a je još 10 dana i nadam se da ćemo sad kad smo rasterećeni to popraviti te spremni ući u play-off. S obzirom na lošiji ulazak u sezone i nekoliko vezanih poraza koji su nas na kraju koštali ulaska među 4 ekipe odmah nakon regularnog djela mogu biti jako zadovoljan i sretan ovom sezonom te se nadam da ćemo još pružiti zadovoljstva i veselja prijateljima kluba i našim vjernim navijačima u play- off-u. Još jedanput sve čestitke djevojkama!’

PODIJELI