PODIJELI

Na Županijskom sudu u Zagrebu u petak je nastavljeno suđenje Davidu Komšiću (20). Tereti ga se za ubojstvo trudne Kristine Krupljan koju je 88 puta izbo nožem.

‘Uz dužno poštovanje vama u sudskom vijeću, ja izjavljujem da neću iznositi svoju obranu niti odgovarati na pitanja’, bilo je sve što je David Komšić rekao danas u sudnici.

STRAŠNO! Trudnu djevojku izbo 88 puta, a u sudnici zijeva i smije se

Prvi dio rasprave bio je zatvoren za javnost jer je psihijatrijski vještak ponovno iznosio svoje mišljenje. Nakon toga je puštena snimka njegovog ispitivanja pred županijskim Državnim odvjetništvom u veljači prošle godine, na kojoj se isto moglo čuti kako govori da neće odgovarati na pitanja, kako je tada kazao, jer je u šoku zbog svega što se dogodilo.

MAJKA UBOJICE: Moj sin nije monstrum, a Kristina se znala i sama ozljeđivati

Na snimci se također moglo čuti kako je rekao da mu je žao. Nakon snimke predsjednica sudskog vijeća još jednom ga je pitala želi li iznositi obranu, na što je on ponovio da ne želi.

Rasprava je odgođena za 27. ožujka u 9 sati, kada će biti iznesene završne riječi, a moguće je da će tog dana biti i objava presude, piše Večernji list.