PODIJELI

Zagrebačka policija je u utorak oko 16 sati uhitila osobu koju se sumnjiči za ubojstvo Ivana B. (66) u podrumskom stanu u Prilazu Gjure Deželića.

Riječ je o zetu ubijenoga koji je nakon ubojstva bio u bijegu.

Osim osumnjičenog ubojice, u stanu je bila i kći ubijenog, 32-godišnja I.N., koja je također ozlijeđena.

UBOJICA U BIJEGU: Umirovljenika izbo nožem, a kćer ozlijedio

Jezivom prizoru u stanu od 40-ak kvadrata svjedočilo je i maloljetno, predškolsko unuče ubijenog zagrebačkog umirovljenika, piše Jutarnji list.

Prema dosad utvrđenom, nakon kraće prepirke u stanu, došlo je do krvavog ubojstva. Nakon što je ubojica zadao više ubodnih rana umirovljeniku, pobjegao je. Kći ubijenog je pozvala Hitnu pomoć koja je brzo došla, ali ozljede su bile preteške pa su mogli konstatirati samo smrt. Kći je, pak, kolima Hitne pomoći prevezena u KB Sveti Duh gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.

UBIJEN UMIROVLJENIK: I prije 15 godina ga je žena ubola nožem

Susjedi žrtve su medijima ispričali kako je u podrumski stan od 40-ak kvadrata u kojem je nesretnik živio, prije nekoliko tjedana doselila njegova kćer sa suprugom i 5-godišnjim djetetom s obzirom da u kućici u kojoj su inače bili nisu imali osnovne uvjete za život.

Navodno su ubrzo krenule trzavice jer oni nisu ništa radili, pa čak niti otići do trgovine po kruh, pa im je on, iako je šepao, donosio hranu iz pučke kuhinje.

UBOJSTVO U CENTRU? U stanu pronađen mrtav muškarac

Ivan B. je i prije 15-ak godina bio žrtva kada ga je njegova supruga ubola nožem nakon čega su se rastali.