PODIJELI

Do ponedjeljka je onemogućeno skretanje iz Aleje Bologne (smjer istok) u Ulicu Velimira Škorpika te ulazak na Aleju Bologne (smjer istok) iz Ulice Velimira Škorpika. Obilazni pravac je: Aleja Bologne – Podsusedska aleja – Susedgradski Vidikovec – Aleja Bologne (smjer istok) – Ulica Velimira Škorpika.

Radi se i u Vinogradskoj ulici, na dijelu od Ilice do Hercegovačke ulice. Sav promet do ponedjeljka preusmjerava se ulicama Nad lipom i Podolje.

Za promet je zatvorena i Ulica Marijana Čavića na dijelu od Slavonske avenije do ulice Ferenščica VII. Promet se preusmjerava Servisnom cestom i Ulicom grada Gospića.

Harambašićeva ulica, na dijelu od Štoosove do ulice kralja Zvonimira, do sutra u 18 sati zatvorena je za promet koji se preusmjerava Zvonimirovom, Kušlanovom, Štoosovom i obratno.

Zbog radova na plinskoj mreži u zoni križanja Zagrebačke avenije i Petrovaradinske ulice zatvoren je južni trak Zagrebačke avenije i jednim dijelom trak za skretanje u Petrovaradinsku.

Suženim kolnikom prometuje se danas Ilicom uz raskrižje s ulicom Oranice.

Zbog snimanja filma na pristupnom nadvožnjaku Sarajevske ceste prema Mostu Mladosti, promet iz smjera Novog Zagreba prema centru grada preusmjerava se na rotor Zapruđe, piše sada.zgh.hr.

Pregled ostalih informacija o aktualnim radovima na zagrebačkim prometnicama, pogledajte ovdje.

PODIJELI