PODIJELI

U Facebook grupi ‘Studentski dom “Stjepan Radic” – “Sava”‘ jedna je korisnica upozorila na muškarca koji koristi gužve u tramvajima kako bi nedolično dirao djevojke.

Njezin post prenosimo u cijelosti:

‘Ima još ‘ko kakva iskustva s jednim bolesnikom koji pikira gužve u tramvajima da se trlja u ženske? Visok, ima kila, kasne četrdesete ili rane pedesete, skoro ćelav, sijed/polusijed, obično u kratkim majicama i ima smrad po kiselom? Prosječnog je izgleda, nije neki klošar. U mene se trljal u staroj 6-ici između Zrinjevca i glavnog kolodvora, a dok ga se javno prozove bježi ili van iz tramvaja ili na druga vrata. Danas je isto pikiral neku curu isto u staroj 6-ici koja mu je lijepo rekla nek se ne zabija u nju pa se branio da kao ”nema mjesta”. Tek sam ga onda opet skužila. Još sam ga viđala u gužvi po 11-ici. Ak’ ko ima kakve fotke njega ili vide nek’ pošalje pa da se to govno prijavi. Fuj.’

Studentski dom “Stjepan Radic” – “Sava”/Facebook

Na njezin post su ubrzo reagirale i ostale djevojke koje su doživjele isto iskustvo.

No, ono što ih dodatno i s pravom iritira je činjenica da nikada nitko od ostalih putnika nije reagirao i niti jednoj od njih pomogao da se manijaka zadrži i prijavi policiji.