PODIJELI

Nika Mikulek djevojka iz podsljemenskog kvarta Mikulići nova je Miss Zagreba 2018. A njene pratilje su prva pratilja Paula Anić a druga pratilja Irea Burić.

Niku je okrunila sada već bivša Miss Zagreba 2017. – Nika
Poljak!

Sinoć je svečana dvorana hotela Sheraton u Zagrebu bila premala za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju najljepše Zagrepčanke. Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske natjecalo se 13 najljepših djevojaka Grada Zagreba koje su nam došle iz raznih zagrebačkih kvartova.

Djevojke su pred ocjenjivački sud kojeg su sačinjavali sponzori, poznati sportaši i bivše missice Zagreba i Hrvatske između ostalih Nina Slamić Gudeljević, Antonija Gogić Bračulj, Ivana Petković, Maja Nikolić te nekadašnji mister Hrvatske Vanja Grgec nosile modele poznatih zagrebačkih modnih salona i obrta – dizajnerice Ivana Jurić, nakit Le Carose, fashion studio Gossip, sportski izlaz Polleo sporta a natjecateljice su na zadnji najsvečaniji izlazak izašle u prekrasnim večernjim haljinama dizajnerice Božice Medić Juraković i njene AXA mode u pratnji njihovih COACH4YOU fitness trenera koji su bili obučeni
u svečana JEORDIES muška odjela. Po prvi puta u suradnji sa lancem zagrebačkih teretana GYMS4YOU je tako proglašena i MISS FITNESS a lentom se okitila studentica kineziologije 20- ogodišnja Petra Ribarić.

‘Nika ima 19 godina i učenica je zagrebačke privatne gimnazije. Bavi se jahanjem a u u finalu Miss Hrvatske predstaviti će se plesnom točkom. Nika će na finalu Miss Hrvatske imati ulogu i promotorice Grada Zagreba a sa sobom će ponjeti i prigorsku narodnu nošnju te ručno rađen šestinski kišobran starih zagrebačkih obrtnika Kišobrana Cerovečki’, rekla je organizatorica i direktorica izbora Miss Zagreba Iva Loparić Kontek Miss Zagreba te njene pratilje dobile su vrlo vrijedne nagrade, a osim edukacija, školovanja te brojnim poklona naših sponzora tu je i glavna nagrada- korištenje usluga rent-a- cara.

U samom programu izbora nastupila je mlada jazz pjevačica Dora
Škender, folklorni ansambl ETHNOTINE koji su izveli svoj ‘Šestinski kišobran ‘, mlada violinistica Sarah Puškaš, sopranistica Antonella Malis, pjevačica Kim Verson te grupa COLONIA.

Između izlazaka bila je upriličena i modna revija DUCHESS womans wear koju su nosile pobjednice županijskih izbora Miss Hrvatske.

Program je vodila voditeljica Hana Tabaković.

‘Svake godine izbor Miss Zagreba ima i svoju humanitarnu priču pa smo tako ove godine željeli pomoći ženama oboljelima od raka dojke kroz ulaznicu kao donaciju od 20,00 kn za udrugu P.I.N.K life-pogled iz drugog kuta’, rekla je direktorica izbora Iva Loparić Kontek.