PODIJELI

Na izboru Miss Zagreba 2018. okrunjena je nova Miss Zagreba – Nika Mikulek i njene pratilje Paola Anić i Irea Burić.

Po prvi puta organizacija Miss Zagreba u suradnji s lancem teretana GYMS4YOU proglasila je i Miss fitness. To je Petra Ribarić 20-godišnja studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Lijepa Petra je inače prvakinja grada Zagreba te državna prvakinja u ritmičkoj gimnastici.

Na nedavno održanom državnom prvenstvu koje se održavalo u Zagrebu osvojila je također prvo mjesto.

‘Bavim se već 15 godina ritmičkom gimnastikom, a u slobodno vrijeme i boksom koji mi koristi za pripreme i odlično održavanje kondicije’, izjavila je Petra.

 

Za dobro održavanje kondicije koristit će joj i osvojena nagrada a to je godišnja članarina u teretani GYMS4YOU uz pomoć osobnih trenera koji su bili i uključeni u pripreme natjecateljica za izbor Miss Zagreba.

Nagradu će iskoristiti i novoizabrana Miss Zagreba 2018. Nika Mikulek jer će se u jednoj od teretana pripremati za kategoriju ‘sport’ koja je na finalu Miss Hrvatske vrlo važna kategorija.

‘Uz samu kategoriju ‘sport’ važna kategorija je i ‘talent’, a za tu kategoriju, Nika će pripremiti plesnu točku jer se plesom
bavila do prije nekoliko godina’, pojasnila je direktorica izbora Iva
Loparić Kontek.

‘Moji roditelji i prijatelji su mi najveća podrška, a uz njih brojne savjete i podršku dobila sam i od bivših missica Zagreba Antonele Ivanović ( Miss Zagreba 2016 ) te Natali Križan (1994 ) kao i Missica Hrvatske Antonije Gogić Bračulj, Maje Nikolić, Nine Slamić te Ivane Petković koja 1999. godine, kada sam ja rođena, ušla u top 15 najljepših žena svijeta’, rekla je novoizabrana Miss.

Ovogodišnja Miss Zagreba 2018. osvojila je brojne vrijedne nagrade između ostalih i rent-a car usluge te školarine Učilišta Numericus i Profokus što će joj dobro doći jer Nika je maturantica koja ovih dana ima slatke muke. Odgovarati na brojne intervjue i odabrati maturalnu haljinu koju će posebno za nju kreirati poznata dizajnerica Ivana Jurić.

Za make up će se pobrinuti stručni tim učilišta Profokus a da njena kosa tu večer posebno zablista tu je JK hair and style studio i pokloni kozmetike Nashi argan i Farmasi.