PODIJELI

Po milji raspršenog Chemtrailsa (trovanja građana) dobivaju 235,73 EUR-a!

Naglasak raspršivanja stavljen je na Hrvatsku pa je to upravo razlog zašto je Croatia Airlines ukinula direktnu liniju Dubrovnik – Frankfurt, a uvela Osijek – Zagreb! Jer, Slavoniju treba potpuno uništiti, a Slavonce rastjerati, kako bi se očistio prostor za zločinački Monsanto, piše dubrovackidnevnik.hr.

”Naš” avioprijevoznik Croatia Airlines d.d. i još nekoliko avio kompanija ugradili su sustav za raspršivanje chemtrailsa – retrofilni raspršivač koji se montira na pilon, a nalazi odmah iza ispušnog ventila motora aviona.

Kako tvrdi izvor, Croatia Airlines je sve do 2012. godine ostvarivala gubitke. Za 2012. godinu iznosili su 488 milijuna kuna, da bi potom zajedno s japansko-američkim konzorcijem za chemtrailse ‘Poshipu limited’ ušla u sustav, kao članica Star Alliance grupe. Nakon ugrađivanja raspršivača na svojim zrakoplovima za 2013. godinu, zabilježila je dobit veću od 7,5 milijuna kuna.

Predsjednik uprave Croatia Airlinesa se, kako izvor objašnjava, u jednom zagrebačkom restoranu pohvalio svojoj tajnici kako po milji raspršenog Chemtrailsa u Hrvatskoj dobivaju 235,73 EUR-a, dok van Hrvatske dobivaju 13,75 EUR-a, jer na tim tržištima već špricaju Austrian Airlines, AIR Berlin i drugi. Također je na koordinaciji Uprave Croatia Airlinesa rečeno kako više nije važno popunjati avion putnicima. Što je lakša prtljaga i što je manje putnika, u zrakoplov može stati više chemtrails kontejnera, rekao je izvor, a prenosi portal Istinom proiv laži!

Croatia Airlines je u svojoj projekciji najavila daljnje povećanje dobiti za 25 posto što se poklapa s najavom konzorcija ”Poshipu limited” koji je najavio kako Croatia Airlines preuzima špricanje Chemtraila za Bosnu i Hercegovinu, što se u konačnici poklapa s najavom tog operatera da uvodi zračnu liniju Zagreb – Gornji Vakuf – Donji Vakuf.

Izvor: dubrovackidnevnik.hr

PODIJELI