PODIJELI

Lovro Majer postao je nova ‘desetka’ Dinama! Veliki potencijal, nadolazeća zvijezda hrvatskog nogometa izabrao je najvećih i najtrofejniji hrvatski klub, i dres koji su kroz povijest nosili velikani poput Antolkovića, Matuša, Lamze, Bobana, Mlinarića, Modrića…

Danas 20-godišnji Lovro počeo je svoju nogometnu karijeru upravo u Dinamu koji je napustio 2010. godine. Nogometni put bio mu je sličan onome Marka Pjace, nakon Dinama proveo je par sezona nastupajući za Dubravu i Trnje, da bi ga 2013. regrutirala Lokomotiva, priopćeno je iz Dinama.

U seniorskoj konkurenciji debitirao je u posljednjeg dana lipnja 2016. godine kad je Lokomotiva gostovala u Andori u sklopu 1. pretkola UEFA Europa Lige i s 3:1 svladala Santa Colomu. Debi u prvenstvenim ogledima imao je na Maksimiru, 17. srpnja iste godine, kad je Dinamo slavio s 3:1.

Svijetla hrvatske nogometne pozornice ubrzo je skrenuo na sebe, samo tri mjeseca nakon seniorskog debija. Javnost ga je upoznala kad je pružio sjajnu predstavu u Koprivnici. Slaven Belupo vodio je 2:0 na poluvremenu, tad je ušao Majer i u potpunosti preokrenuo tijek susreta. Nakon samo tri minute igre postigao je svoj prvijenac u seniorskom uzrastu, a zatim je s još dvije asistencije u devet minuta igre trasirao put Lokomotivi do 3:2 pobjede.

PODIJELI