PODIJELI

Nogometaši Intera odigrali su prvu utakmici na austrijskom dijelu priprema. Suparnik u Bad Hallu bio je ciparski Apollon iz Limassola, kvalitetna momčad koja je upisala pobjedu 2:0.

Oba pogotka Inter je primio u prvom poluvremenu, kada igra naše momčadi nije bila na naročitoj razini. U drugom dijelu Interova izvedba znatno je popravljena, bilo je i prilika, ali nisu iskorištene. U konačnici je to omogućilo ciparskom sastavu da sačuva stečenu prednost, javljaju iz kluba.

Interov sastav: Matković, Bosec, Dalić, Bubnjić, I. Čeliković, Muhar, Zulim, Vuk, Rak, V. Blažević, Mamut. Još su igrali: Kelava, Haramustek, Nekić, Prenga, Valentić, J. Čeliković, Postonjski, Ljubanović, Luštica, Šlogar, Rešetar, Pleić.

Kada je u pitanju igrački kadar, naš klub napustila su još dva igrača. Vratar Ante Mrmić otišao je u drugoligaš Varaždin, dok donedavni kapetan Tomislav Šarić seli u Latviju. Šarić će nastupati za Skonto iz Rige, a Zaprešić napušta kao rekorder po broju prvoligaških nastupa za naš klub. Tomislav je za Inter odigrao 182 prvoligaške utakmice… Inter je obojici igrača omogućio slobodne papire za odlazak u nove sredine.

PODIJELI