PODIJELI

Zbog postavljanja građevinskog krana, do 22 sata bit će zatvorena Kraljevićeva ulica od kućnog broja 12 do Božidarevićeve ulice. Obilazni pravac za vrijeme radova je: Kraljevićeva – Crnčićeva – Čikoševa – Petrova – Bukovačka – Božidarevićeva, priopćeno je iz ZG Holdinga.

Zbog uređenja Karlovačke ulice, na dijelu od Ninske do Ozaljske do 4. srpnja prometovat će se po privremenoj regulaciji.

Preradovićeva ulica, na dijelu od Hebrangove do Haulikove, zatvorena je za promet do 24. kolovoza. Tijekom izvanrednog održavanja vozi se obilazno Hebrangovom, istočnom stranom Mažuranićevog trga, Žerjavićevom, Svačićevim trgom i Kumičićevom, odnosno Haulikovom, Svačićevim trgom, Kumičićevom, Mihanovićevom i Gajevom u suprotnom smjeru.

Raskrižjem Savske i Slavonske prometuje se ograničeno i prema privremeno postavljenoj regulaciji tijekom radova na tramvajskim tračnicama koji će, prema najavama, trajati do 2. srpnja u 4.30 sati. Podvožnjak je prohodan.

Zbog radova na telekomunikacijskim instalacijma u Ulici Gračansko dolje k.br.107, do 30. lipnja prometuje se prema posebnoj prometnoj regulaciji.

PODIJELI