PODIJELI

Podružnica Zagrebparking instalirala je 100 suvremenih parkirališnih aparata s prikazom na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijankom jeziku. Plaćanje artikala moguće je kovanicama, ali i debitnim/kreditnim karticama (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS) što je novina u odnosu na dosadašnje poslovanje, a čime se korisnicima pruža izbor odabira sredstva plaćanja.

Uređaji omogućavaju kupovinu satne karte/višesatne karte, komercijalne parkirališne karte (KPK), plaćanje i kupovinu dnevne parkirališne karte (DPK) kao i kupnju povlaštene parkirališne karte (PPK) uz važeću autorizaciju. Novi parkirališni aparati povezani su sa središnjim sustavom naplate, pri čemu vozači više ne trebaju isticati kartu ispod vjetrobranskog stakla.

Novi parkirališni aparati omogućuju buduću integraciju ostalih usluga Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga o čemu će korisnici pravodobno biti obavješteni. Nastavak je to kontiuniranog provođenja strategije SMART rješenja u Gradu Zagrebu.

Kroz implementaciju SMART rješenja uvedena je i nova mobilna aplikacija ZgPark kojom se omogućava kupovina svih vrsta parkirališnih karata na javnim parkiralištima (satne karte, DPK, KPK, PPK) te u javnim garažama (JG Langov trg, JG Rebro, JG Petrinjska) uz istovremeno postizanje ušteda za korisnike jer se ne pojavljuju dodatni transakcijski troškovi. Ova dvojezična aplikacija, na hrvatskom i engleskom jeziku, podržava funkcionalnosti unosa registarskih oznaka vozila, unosa i odabira parkirališnih karata, administriranje korisničkih podataka i bankovnih kartica. Podržani su slijedeći načini plaćanja: bankovne kartice (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS) te pre-paid plaćanje. Aplikaciju je moguće preuzeti na AppStore i GooglePlay Internet trgovinama, dok je korištenje mobilne aplikacije kao i sama instalacija na mobilne uređaje jednostavna.

PODIJELI