PODIJELI

MNK Futsal Dinamo u petak, 5. listopada, protiv MNK Brod 035 u 19 sati u dvorani 2 Doma sportova otvara novu sezonu 1. Hrvatske malonogometne lige.

Predsjednik i kapetan Matija Đulvat, trener Mićo Martić te stožerni igrač i zamjenik kapetana Hrvoje Penava najavili su novu sezonu koja će početi sjećanjem na suigrače.

– Ne možemo pobjeći od tragedije koja nam se dogodila ovo ljeto i s tim moramo nastaviti živjeti. Kako bi sjećanje na njih živjelo zauvijek, odlučili smo Matiji Caparu i Oskaru Kadrnki umiroviti dresove – kazao je Đulvat i najavio odavanje počasti svojim suigračima.

Đulvat je najavio veliko igračko pojačanje, hrvatskog reprezentativca Jakova Grcića, koji će osim igračkih zadataka imati i one trenerske u Školi futsala koju vodi Antonio Franja.

– Okosnicu ekipe čine dečki iz naše Škole futsala koja svakim danom sve više raste. Seniorima smo dodali Frana Vukelića, Matea Mužara i Dominika Cvišića. Capara je nemoguće zamijeniti, najprije s ljudskog, a onda i igračkog stajališta, ali veseli napredak “klinaca” kojima je upravo on bio mentor i uzor – rekao je trener Martić.

PODIJELI