PODIJELI

Na oporbenoj grupi “Zaprešić bez cenzure” oglasio se saborski zastupnik Ivan Pernar. Prenosimo njegov post u cjelosti:

“Sjećam se kad se vodila burna rasprava o cenzuri jer je jedan SDP-ovac izbačen iz grupe.

Međutim, na kraju smo se složili svi da iako je SDP vršio cenzuru kad je bio na vlasti, da ipak njih ne bi trebalo cenzurirati.

Međutim što se dogodilo, naša kolegica je objavila članak u kojem predsjednik GO SDP-a Zaprešić Danijel Saić traži ostavku Bernardića, a u isto vrijeme kada ostatak oporbe u zaprešičkom gradskom vijeću traži ostavku Turka, SDP na isto ne poziva.

Naprotiv, diže ruku za Turkovo polugodišnje izvješće o izvršenju proračuna.

I što se dogodilo, isti oni koji su vikali na sav glas protiv cenzure, prozvali su našu vijećnicu zašto je ukazala na taj apsurd, u smislu da zašto je ona uz članak koji je objavila – usput i napisala svoje mišljenje.

Pozivam javno SDP-ovce, ako ste već toliko protiv cenzure i ako smo se svi složili oko toga da je ne bude i da informacije slobodno idu u ovoj grupi, nemojte se ljutiti na one koji uz neku objavu stave svoj komentar, samo zato jer vam se ne sviđa napisano.

Nismo mi krivi za postupke Danijela Saića u gradskom vijeću Zaprešića i izvan njega, to vi gospodo iz SDP-a morate s njim rješavat, a ne se ljutit na one koji ukažu na licemjerje i apsurd.

I još jedna stvar, da moja kolegica Goranka Dorotić postupi kao i šef SDP-a u Zaprešiću, da traži Sinčićevu smjenu, a u isto vrijeme ne traži Turkovu (kada sva ostala oporba to traži), te glasuje za izvješće o izvršenju proračuna, ja ne bi čekao da ju vi prozovete. Ja bi ju prvi prozvao u ovoj grupi i rekao, Goranka nisi iskrena, to što radiš nije normalno.

Međutim, SDP-ovci u ovoj grupi, umjesto da uvide očito, još imaju srama prigovarati zbog toga jer smo ukazali na licemjerje. Da čovjek ne povjeruje!”

PODIJELI