PODIJELI

Zagrebačka županija objavila je kako kreće isplata 5,314.000 kuna bespovratnih potpora za 148 poduzetnika koje će Zagrebačka županija dodijeliti temeljem provedenog natječaja za poticanje razvoja poduzetništva u 2018. godini.

Potpore se dodjeljuju za početak poslovanja poduzetnika, dok se kapitalne pomoći dodjeljuju za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti.
Na natječaj, koji je bio otvoren od 23. svibnja do 26. lipnja 2018. godine, zaprimljeno je 268 zahtjeva, od kojih je odobreno 148. Bodovne liste i informacije o dodjeli subvencija mogu se pogledati na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Natječaji.

U tijeku je priprema dopisa i ugovora koji će biti poslani korisnicima potpora. Iz Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije mole poduzetnike da, ukoliko imaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezano za namjensko korištenje potpora, se obrate putem elektroničke pošte na adresu: [email protected] ili [email protected]