PODIJELI

Osim radova oko remetinečkog rotora, izgradnje pristupnih cesta i alternativnih koridora zbog kojeg su Riječka i Remetinečka cesta zatvorene u zoni Jadranskog mosta do 2. studenog, radi se i u drugim dijelovima Zagreba.

U Ulici Rumaščica, na dijelu od Ulice Dol do k.br. 9, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 31. listopada zbog radova na uređenju ulice.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice Kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, zbog polaganja elektroenergetskih kabela i uređenja nogostupa, do 15. studenog primjenjuje se privremena regulacija prometa.

Grobnička ulica na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. studenog u 20 sati. Obilazni pravac za vrijeme radova je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Zbog uređenja nogostupa u Vlaškoj ulici, od Kamaufove do Kvaternikovog trga, do 20. listopada prometuje se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji.

Zbog uređenja kolnika, Ulica Josipa Kozarca je zatvorena je za promet.

Radovi na tramvajskoj pruzi u Ilici na dijelu od Ulice Republike Austrije do Reljkovićeve ulice
U Ilici na dijelu od Ulice Republike Austrije do Reljkovićeve ulice, zauzet je dio kolnika i prometuje se jednim prometnim trakom u smjeru zapada zbog radova na tramvajskoj pruzi. U Ilica na dijelu od Vinogradske do Ulice Nad Lipom, zauzet je dio kolnika, zbog rekonstrukcije tramvajske pruge. U smjeru zapada prometuje se jednim prometnim trakom.

Održavanje Kraljevečke ceste
Zbog izvanrednog održavanja i rekonstrukcije ceste za promet je zatvorena Kraljevečka cesta na dijelu od Ulice Tumbri do Grančarske ulice. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova su: Grančarska – Kraljevečki bregi – Štrpet – Harabajsi – Pandaki – Kraljevečka cesta i obrnuto.

Radovi u Zagorskoj ulici
Zbog uređenja nogostupa u Zagorskoj ulici kod k.br.3 do 19. listopada u primjeni je privremena prometna regulacija.

Uređenje nogostupa u Ulici Prisavlje
U Ulici Prisavlje, na dijelu od Stupničke ulice do osnovne škole, do 19. listopada prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog uređenja nogostupa.

Limbuška ulica zatvorena za promet
Limbuška ulica, na dijelu od Ulice Janečki brijeg do Ulice Đure Popovića, zatvorena je za promet zbog uređenja ulice do 19. listopada.

Radovi u Odranskoj ulici
Zbog asfaltiranja nogostupa u Odranskoj ulici kod k.br. 12, do 20. listopada primjenjuje se posebna prometna regulacija.

Uređenje ulice Vilima Korajca
U Ulici Vilima Korajca do 20. listopada primjenjuje se posebna prometna regulacija zbog uređenja nogostupa.

Uređenje Molatske ulice
U Molatskoj ulici, na dijelu od Hercegnovskog do Bedeničkog puta, zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 23. listopada.

Izgradnja nogostupa na Soblinečkoj cesti
Zbog izgradnje nogostupa na Soblinečkoj cesti, na dijelu od k.br.1 do Ulice T. Smičiklasa, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 30. listopada u 20 sati.

Izgradnja cjevovoda u ulici M. Jandrića
Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulici M. Jandrića, na dijelu od Ulice Naumovac do Ulice Mlinovi, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 30. listopada.

Izgradnja nogostupa u Hraščanskoj ulici
U Hraščanskoj ulici od kućnog broja 40 do 82, do 31. listopada primjenjuje se privremena regulacija prometa zbog izgradnje nogostupa.

Privremena regulacija Jurjevska
U Jurjevskoj ulici ispred kućnog broja 6 do 31. listopada zauzima se dio kolnika u vremenu od 7:00 do 17:00 radi smještaja vozila za odvoz i dovoz materijala.

Otežano Radničkom do kružnog toka Petruševec
Radnička cesta na dijelu od Žitnjačke ceste do kružnog toka Petruševec zatvorena je za sav promet do 1. studenog. Riječ je o radovima izgradnje i rekonstrukcije (IV etapa), a obilazni je pravac za vrijeme radova: Radnička (sjever) – Žitnjačka – Ulica Žitnjak – Radnička (jug) – Domovinski most i obratno. Za vrijeme radova pristup naselju Petruševec omogućen je putem novoizgrađene privremene prometnice na zapadnoj strani Radničke ceste dok se teretna vozila preusmjeravaju na čvor Buzin, odnosno čvor Ivanja Reka. Grafički prikaz zone radova i obilaznih pravaca pogledajte ovdje.

Izgradnja pristupnih koridora rotoru Remetinec
Riječka i Remetinečka cesta zatvorene su u zoni Jadranskog mosta do 2. studenog zbog izgradnje pristupnih i alternativnih koridora u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora.

Uređenje Goričke ulice
Gorička ulica zatvorena je za promet do 3. studenog zbog uređenja kolnika.

Ulica Jazbina
Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnji nogostupa. Radovi traju do 15. studenog u 20 sati.

Privremena prometna regulacija
Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u Brestovečkoj ulici u Sesvetama, od Ulice Josipa Račića do Ulice Petra Dobrovića prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji semaforskim uređajima.

Radovi u Brestju
Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

Radovi u Zavrtnici
U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Manji zahvati na prometnicama
Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Derdići I. odvojak, Sv. Mateja, Marjanovićev prilaz, Dupci, Iški put, Cvjetna cesta, Poljička / Zinke Kunc, Stupnička – Odranska, Limburska ulica, I. Luka III. odvojak, Ulica Orhideja, Sotinska ulica, Ulica J. Jelenića, Andrije Žaje, Plehanov put, Vilima Korajca, Milatova, Nova cesta, Severinska, ŠRC Klaka i Gornja ulica.

 

 

PODIJELI