PODIJELI

Hrvatska reprezentacija došla je do svoje treće europske pobjede u nizu u Europskom Kupu nacija. U infarktnoj završnici, na stadionu Stjepan Spajić, u posljednjoj sekundi postigli su polaganje za 19:16 i došli do velikog slavlja.

Izrael je poveo zgoditkom iz kazne u 18. minuti, nakon čega u 24. minuti s naše strane polaže Čorić te pretvara Ayoub, nakon čega rezultat 7:3 ostaje nepromijenjen do kraja prvog dijela.

U nastavku Izrael prvo prelazi u vodstvo zgodicima iz dva nova kaznena udarca, a Hrvatska uzvraća polaganjem Marka Grčića, no nakon samo tri minute, gosti postižu još jedno polaganje, koje uspješno pretvaraju te drže vodstvo od 12:16 do samog kraja susreta.

Naši igrači dvadesetak minuta neuspješno pokušavaju probiti obranu Izraelaca, da bi u posljednjim sekundama susreta, nakon ubacivanja iz auta, konačno uspjeli izgurati fizički jače suparnike te novim polaganjem Čorića i pretvaranjem Ayouba doći do važne pobjede.

Ovim rezultatom Hrvatska se učvrstila na vrhu skupine te s prvog mjesta na proljeće očekuje dvoboj s Maltom i borbu za razigravanje za prelazak u višu diviziju.

PODIJELI