PODIJELI

Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti udružila je snage s Akcijom bjelovarsko-bilogorskom, brojčano malom lokalnom bjelovarskom strankom u kojoj su čak tri bivša gradonačelnika i jedna bivša potpredsjednica Vlade RH, Đurđa Adlešič. Upravo za potonju dugovječni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kazao je kako mu je nekad davno bila šefica u Hrvatskom saboru. Bila su to neka davna vremena kada je premijer bio Ivica Račan, Milan Bandić član SDP-a, a Đurđa Adlešič članica HSLS-a.

Bjelovar smatramo predgrađem Zagreba, a svjetonazorno smo bliski sa Strankom rada i solidarnosti, istaknula je predsjednica ABB-a Zdenka Henc, dok je Milan Bandić istaknuo kako će stranke udružiti snage na sljedeća tri izbora, pri čemu su oni prvi izbori za Europarlament.

– O projektima ćemo nekom drugom prilikom, ali znate, meni od Zagreba do Cugovca treba 20 minuta, a od Cugovca do Bjelovara 40 minuta, s tim da je relacija od Zagreba do Cugovca duplo duža nego ona od Cugovca do Bjelovara. Jasno je koji je glavni prioritet Bjelovara – kazao je Bandić dodavši kako je ABB stranka čiji članovi iza sebe imaju konkretna djela, a ne samo riječi.

PODIJELI