PODIJELI

U rujnu 2017. godine, Milan Bandić najavio je kako će u ljeto 2018. završiti rekonstrukcija Radničke ceste, od nadvožnjaka preko željezničke pruge pa do Domovinskog mosta. Međutim, i ovdje su radovi trajali dulje.

– U utorak do konca dana ćemo otvoriti Radničku u punom profilu. Dva dana prije blagdana Svih svetih Radnička će zablistati u punom sjaju, bit će jedna od najljepših prometnica u gradu – najavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom obilaska radova na Radničkoj, koji je prije 13 mjeseci prilično ambiciozno rekao da će Radnička biti zagrebački Champs Elysées.
Ali, Radnička je mnogo dulja od pariške avenije i za razliku od nje, nije prepuna dućana, kazališta, kafića i restorana.

– Posljednja etapa uključila je izgradnju prometnice s kompletnom infrastrukturom od željezničke pruge do Domovinskog mosta. Izgrađena su dva podvožnjaka s rampama, podzemne vode i prometna signalizacija je postavljena dok nas u idućih par dana očekuju završni radovi na nosivom sloju asfalta i denivelacija postojećeg raskrižja- rekao je voditelj projekta Goran Radić iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

PODIJELI