PODIJELI

Gdje se radi u gradu doznajte iz podataka sa stranice sada.zgh.hr.

Proširuje se skretanje iz Branimirove u Držićevu u smjeru zapada.

Zbog sanacije tramvajske pruge u Ilici, na dijelu od Ulice Nad Lipom do Mandaličine ulice, u široj zoni radova te na svim prilaznim cestama tijekom cijelog se dana, a osobito u jutarnjim satima od 7 do 10 te u poslijepodnevnim od 15 do 18, očekuje znatno otežan promet vozila, uz česta zaustavljanja. Ovisno o prometnom opterećenju i priljevu vozila iz povezanih ulica, promet se operativno može propuštati i drugačije od planirane privremene organizacije, prema terenskoj regulaciji službenih osoba. Savjetujemo korištenje alternativnih pravaca koji ne tangiraju s užim krugom očekivanog prometnog zagušenja. Promet teče prema postavljenoj signalizaciji.

Privremena regulacija prometa zbog sanacije tramvajske pruge primjenjuje se u Ilici, na dijelu od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice, do 5. studenog u ranim jutarnjim satima zauzet je dio kolnika. U smjeru zapada prometuje se jednim prometnim trakom.

Zbog uređenja pločnika u Ulici Božidara Magovca 15, do 9. studenog nije moguće parkiranje i zaustavljanja vozila.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 15. studenog u 20 sati.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj. Planirani završetak radova je 15. studenog u 20 sati.

Privremena regulacija prometa zbog polaganja elektroenergetskog kabla primjenjuje se u ulicama Bukovački lX. odvojak, Ulici Bukovac i Ulici Gornji Bukovac do 22. studenog u 20 sati.

Ulicom Josipa Antolaka, od Ulice Vinka Sedinića do kraja ulice, zbog uređenja se prometuje prema privremenoj prometnoj regulaciji do 30. studenog.

Zbog radova na plinovodu u Golobreškoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovečke ceste, i u Golobreškoj ulici na dijelu Brezovečke ceste od k.br. 4 do 53, primjenjuje se privremena prometna regulacija.

Zbog izgradnje nogostupa na Soblinečkoj cesti, na dijelu od k.br.1 do Ulice T. Smičiklasa, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 30. listopada u 20 sati.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulici M. Jandrića, na dijelu od Ulice Naumovac do Ulice Mlinovi, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 30. listopada.

Zbog izvanrednog održavanja i rekonstrukcije ceste, do 31. listopada za promet je zatvorena Kraljevečka cesta, na dijelu od Ulice Tumbri do Grančarske ulice. Obilazni pravci su: Grančarska – Kraljevečki bregi – Štrpet – Harabajsi – Pandaki – Kraljevečka cesta i obrnuto.

U Ulici Rumaščica, na dijelu od Ulice Dol do k.br. 9, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 31. listopada zbog radova na uređenju ulice.

U Ulici IV. Trnjanski nasip, na dijelu od Trnjanskog nasipa do Drinske ulice, i u Zlarinskoj ulici kod k.br. 16 do 30, zbog uređenja ulica primjenjuje se privremena prometna regulacija do 31. listopada.

U Hraščanskoj ulici od kućnog broja 40 do 82, do 31. listopada primjenjuje se privremena regulacija prometa zbog izgradnje nogostupa.

Novom cestom, na dijelu od Tratinske do Ulice Zvonimira Rihtmana, do 31. listopada prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog uređenja nogostupa. U smjeru sjevera zauzet je dio kolnika, a prometuje se slobodnim dijelom kolnika.​

U Jurjevskoj ulici ispred kućnog broja 6 do 31. listopada zauzima se dio kolnika u vremenu od 7:00 do 17:00 radi smještaja vozila za odvoz i dovoz materijala.

Radnička cesta na dijelu od Žitnjačke ceste do kružnog toka Petruševec zatvorena je za sav promet do 1. studenog. Riječ je o radovima izgradnje i rekonstrukcije (IV etapa), a obilazni je pravac za vrijeme radova: Radnička (sjever) – Žitnjačka – Ulica Žitnjak – Radnička (jug) – Domovinski most i obratno. Za vrijeme radova pristup naselju Petruševec omogućen je putem novoizgrađene privremene prometnice na zapadnoj strani Radničke ceste dok se teretna vozila preusmjeravaju na čvor Buzin, odnosno čvor Ivanja Reka. Grafički prikaz zone radova i obilaznih pravaca pogledajte ovdje.

Riječka i Remetinečka cesta zatvorene su u zoni Jadranskog mosta do 2. studenog zbog izgradnje pristupnih i alternativnih koridora u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora.

Gorička ulica zatvorena je za promet do 3. studenog zbog uređenja kolnika.

Za promet je zbog uređenja zatvorena, do 9. studenog, Garčinska ulica na dijelu od Vinodolske do Osječke ulice.

Ulica Bedenički put zatvorena je za promet do 9. studenog na dijelu od Hercegnovskog puta do kućnog broja 13, zbog uređenja ulice.

Dio Ulice Ljudevita Gaja u Sesvetama, na dijelu prema Ulici Matije Gupca, zatvoren je zbog uređenja do 9. studenog. Za vrijeme radova prometuje se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji.

Zbog uređenja kolnika, Ulica Josipa Kozarca je zatvorena je za promet do 14. studenog.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice Kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, zbog polaganja elektroenergetskih kabela na nogostup, do 15. studenog primjenjuje se privremena regulacija prometa.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnji nogostupa. Radovi traju do 15. studenog u 20 sati.

Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 15. studenoga u 20 sati zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. studenog u 20 sati. Obilazni pravac je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Zbog uređenja parkirališta i nogostupa do 16. studenog zatvara se promet u dijelu Labinske ulice (kbr. 8-12).

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u Brestovečkoj ulici u Sesvetama, od Ulice Josipa Račića do Ulice Petra Dobrovića prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji semaforskim uređajima.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Manji zahvati na prometnicama
Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Marjanovićev prilaz, Slavka Čora, Zlarinska, Derdići, Komari II. odvojak, Dračevićka, IV. Trnjanski nasip, Mikinov breg, Gorička ulica, Željeznička ulica, I. Petruševec IV. odvojak 15-19, Glavnička odvojak 27A, Ulica Orhideja, Molatska ulica, Ulica J. Kozarca, Ulica Rumaščica, Jablanička ulica, Labinska, Severinska, I. B. Mažuranić, Nova cesta 1, Obrtnički prolaz, Ulica Duščak, Ulica Čepini.

PODIJELI