PODIJELI

Brojni radovi su na raznim lokacijama Zagreba. 

U zoni raskrižja ulica Andrije Hebranga i Ivana Gundulića, sutra od 9 do 14 sati za promet bit će zatvoren jedan prometni trak i nekoliko parkirnih mjesta zbog postavljanja rasvjete.

Ulica I. Zajca, na dijelu od Filipovićeve ulice do kućnog broja 32, biti će zatvorena za sav promet sutra od 8 sati do nedjelje u 18 sati, zbog radova na priključku odvodnje. Obilazni pravac bit će: – I. Zajca – Filipovićeva – Lašćinska.

Prema privremenoj postavljenoj regulaciji prometovat će se Ilicom od Mandaličine do Vukasovićeve do 26. studenog, u vremenu od 10 do 14 sati.

Zbog sanacije prijekopa, u Ulicama Mirka Bedeka i Zastavnice, od sutra do 28. studenog prometovat će se prema privremenoj prometnoj regulaciji.

Jedan prometni trak na Jadranskom mostu u oba smjera zauzima se zbog izgradnje alternativnih pravaca u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora, u vremenu od 8 do 15.30 sati. Smanjena protočnost Jadranskog mosta utječe na promet u široj zoni radova, a radi se uz trak najbliži tramvajskim tračnicama. Radovi traju do 28. studenog u 20 sati.

Avenijom Dubrovnik kod Ulice Mate Parlova prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 28. studenog u 20 sati zbog radova na pristupnoj cesti u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Ulicom Vrbik, kod križanja s Ulicom Vrbik II, od 26. do 30. studenog prometovat će se prema privremenoj regulaciji zbog uređenja nogostupa i parkirališta.

Zbog uređenja ulice za promet se zatvara Trg sv. Šimuna (odvojak), na dijelu od Ulice Štefanovec do kraja ulice, od 26. studenog do 4. prosinca.

Ulica I. Politea, na dijelu od željezničko – cestovnog prijelaza do Ulice V. Sedinića, kao i Ulica V. Sedinića od Ulice I. Politea do Franjčevićeve ulice, bit će zatvorena za sav promet od 26. studenog u 8.30 sati do 5. prosinca. Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: I. Politea – Dugoselska – Bedema ljubavi – Strojarska – Novo Svibje – Savska – Posavska – Savska – Bilogorska – Franjčevićeva i obratno.

Na Trgu Republike Hrvatske kod kućnog broja 5, na platou Akademije dramskih umjetnosti, do 10. prosinca uređuje se pješačka zona.

Zbog zimskih uvjeta, za promet se zatvara Ulica Crkvena ves u Moravču do 31. ožujka 2019.

Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova, primjenjuje se privremena prometna regulacija zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Zbog radova na plinovodu na Brezovečkoj cesti, na dijelu od Golobreške do Prigradske ulice, prometuje se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji sutra do 18 sati.

Ulicom Oranice, na dijelu od Ulice I. B. Mažuranić do kućnog broja 71, zbog polaganja električnih vodova, zauzima se dio kolnika do subote u vremenu od 8 do 15 sati. Prometovat će se slobodnim dijelom kolnika uz posebnu prometnu signalizaciju u samom raskrižju.​

Za promet je zatvorena Ulica II. Ledenički odvojak, od Ledeničke ulice do kraja ulice, zbog radova na uređenju kolnika do 24. studenog.

U Cenkovečkoj ulici uređuje se nogostup do 26. studenog u 20 sati.

Posebna prometna regulacija primjenjuje se u Ulici R. Cimermana, na dijelu od VI. do IX. Južne obale, zbog prijekopa i polaganja elektroenergetskog kabela, do 26. studenog.

Ulica Žitnjak zbog redovnog se održavanja zatvara za promet na dijelu od Radničke do Žitnjačke ceste (kod kućnog broja 51). Predviđeno trajanje radove je do 27. studenog. Obilazni pravci su: Radnička – Žitnjačka – Ulica Žitnjak i obratno.

U Hraščanskoj ulici, od kućnog broja 40 do 82, primjenjuje se privremena regulacija prometa do 28. studenog, zbog izgradnje nogostupa i sanacije kolnika.

Zbog uređenja kolnika, Glavotočka cesta, od Vinodolske ulice do kraja ulice, do 28. studenog je zatvorena za sav promet.

Za sav promet zatvorena je Ulica Rumaščica, do 28. studenog, na dijelu od Ulice Dol do k.br.9, zbog uređenja ulice.

Privremena regulacija prometa zbog polaganja elektroenergetskog kabla primjenjuje se u ulicama Bukovački lX. odvojak, Ulici Bukovac i Ulici Gornji Bukovac do 29. studenog.

Zbog uređenja kolnika u Ulici Turčinski put, od k.br. 18 do Paruževinske ceste, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 30. studenog.​

Ulicom Josipa Antolaka, od Ulice Vinka Sedinića do kraja ulice, zbog uređenja se prometuje prema privremenoj prometnoj regulaciji do 30. studenog.

Baščanska ulica zatvorena je za sav promet do 30. studenog zbog asfaltiranja.

Privremena prometna regulacija primjenjuje se u Ulici Zlatka Šulentića, kod k.br.12, do 30. studenog zbog uređenja nogostupa i parkirališnih mjesta.

Branovečka cesta, na dijelu od Ulice Mudifaji do kućnog broja 290, do 3. prosinca zatvorena je za sav promet zbog održavanja ceste, osim za vozila Zet -a i gradilišta. Obilazni pravac za vrijeme radova je: Branovečka cesta – Markovićev brijeg – Veliki Vrh – Mudifaji – Branovečka cesta.

Zbog izgradnje javnog kanala Slatinska ulica u Sesvetama, od Ulice Ljudevita Posavskog do kućnog broja 1, bit će zatvorena za promet do 5. prosinca.

Za promet je zatvorena Ulica Matije Valjavca, do 7. prosinca, zbog radova na kolniku.

U Meraškoj ulici, na dijelu od Valunske ploče do kraja ulice i od Valunske ploče do Kumborskog puta, zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj regulaciji do 8. prosinca.

Uređuju se nogostup i parkiralište u Ulici Breza do 8. prosinca.

Zbog radova na autobusnom stajalištu do 11. prosinca u 20 sati primjenjuje se privremena prometna regulacija Ulicom Vice Vukova u zoni raskrižja s Ulicom Lanište.

Zbog izgradnje plinovoda u ulicama Dragutina Mandla i kneza Branimira (Servisna cesta) vozi se slobodnim dijelom kolnika, dok je u Servisnu cestu (parallno s Ulicom kneza Branimira) onemogućeno skretanje iz Mandlove ulice do 12. prosinca.

Zbog radova na plinovodu, Slavonskom avenijom i Servisnom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Rakitnica prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 14. prosinca, a na Slavonskoj aveniji zauzima se jedan kolnički trak u dane vikenda, od subote u 9 sati do nedjelje u 15 sati.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. prosinca. Obilazni pravac je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnje nogostupa do 15. prosinca u 20 sati.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, do 16. prosinca u 20 sati, na istočnom dijelu kolnika u tijeku su radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela.

Ulicom Zelengaj, na dijelu od kućnog broja 31 do Ulice Kraljevec, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji, do 16. prosinca zbog polaganja elektroenergetskog kabela.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice Donje Svetice, do 21. prosinca u 20 sati traju radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela.

Hreljinskom ulicom prometuje se prema privremenoj regulaciji po slobodnom dijelu kolnika do kraja mjeseca, a zbog rekonstrukcije ceste Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulici M. Jandrića, na dijelu od Ulice Naumovac do Ulice Mlinovi, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj.

Zbog sanacije klizišta, za sav promet zatvorena je Ulica Veliki vrh, od k.br. 240 do 242, do 13. siječnja 2019. godine.

U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Slavka Čora, Markulinska draga, Brune Bušića, IV. Vrbik, Prisavlje, Gorjanci, Mavračići I. odvojak, Vankina ulica, Glavotočka, Sesvetska odvojak k. br. 28, II. Ledenički odvojak, Livadarski put, Đurmanečki put, Antoljakova, Meraška, K. Puđak, Turčinski put odvojak kod br. 18, Slavonska ulica odvojak, Breza, Kraljevec 89, Vodopijin breg, Crnovrška, Valjavčeva, Maksimirska 4 do 8, Dedići odvojak, Lašćinske ledine.

PODIJELI