PODIJELI

Približava se datum kada bi rotor u Remetincu trebao biti zatvoren zbog rekonstrukcije, a u tijeku su pripremni radovi.

Zagrebačaki holding na internetskoj stranici sada.zgh.hr objavljuje popis radova u Zagrebu:

Zbog izgradnje provizorija u sklopu radova rekonstrukcije kružnog toka Remetinec, od 5. studenog do 19. studenog u 20 sati, u vremenu od 8 do 15.30 sati, bit će zauzet jedan prometni trak uz tramvajsku prugu na Jadranskom mostu.

Posebna prometna regulacija primjenjuje se u Ulici R. Cimermama, na dijelu od VI. Južne obale do IX. Južne obale, zbog radova prijekopa i polaganja elektroenergetskog kabela, od 5. studenog do 26. studenog, u vremenu od 8 do 17 sati.

Uređuje se parkiralište u Ulici Mije Šiloboda Bolšića od sutra do 15. studenog.

Na Brezovičkoj cesti, od k. br. 98 do k. br. 100, zbog radova prijekopa i polaganja elektoenergetskog kabela do 9. studenog u 20 sati prometuje se prema privremenoj regulaciji. Kod k.br. 48 radi se na kanalskom priključku od 9 do 15 sati.

Zbog uređenja pješačkog hodnika, od srijede do 23. studenog Ulicom Milana Rešetara, od k. br. 23 do 33, prometovat će se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 15. studenog u 20 sati.

Zbog uređenja kolnika do 15. studenog za sav promet zatvorena je Severinska ulica.

Ulicom Josipa Antolaka, od Ulice Vinka Sedinića do kraja ulice, zbog uređenja se prometuje prema privremenoj prometnoj regulaciji do 30. studenog.

Gorička ulica zatvorena je za promet zbog uređenja kolnika.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ilici, kod raskrižja sa Slovenskom ulicom te od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice, zbog sanacije tramvajskog kolosijeka. U ranim jutarnjim satima zauzet je dio kolnika. U smjeru zapada prometuje se jednim prometnim trakom.

U Hraščanskoj ulici, od kućnog broja 40 do 82, do 16. studenog primjenjuje se privremena regulacija prometa zbog izgradnje nogostupa.

​Zbog uređenja pločnika u Ulici Božidara Magovca 15, do 9. studenog nije moguće parkiranje i zaustavljanja vozila.

Novom cestom, na dijelu od Tratinske do Ulice Zvonimira Rihtmana, do 9. studenog prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog uređenja nogostupa. U smjeru sjevera zauzet je dio kolnika, a prometuje se slobodnim dijelom kolnika.​

Za promet je zbog uređenja zatvorena, do 9. studenog, Garčinska ulica na dijelu od Vinodolske do Osječke ulice.

Ulica Bedenički put zatvorena je za promet do 9. studenog na dijelu od Hercegnovskog puta do kućnog broja 13, zbog uređenja ulice.

Dio Ulice Ljudevita Gaja u Sesvetama, na dijelu prema Ulici Matije Gupca, zatvoren je zbog uređenja do 9. studenog. Za vrijeme radova prometuje se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji.

Zbog uređenja kolnika, Ulica Josipa Kozarca je zatvorena je za promet do 14. studenog.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice Kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, zbog polaganja elektroenergetskih kabela na nogostup, do 15. studenog primjenjuje se privremena regulacija prometa.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj. Planirani završetak radova je 15. studenog u 20 sati.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnji nogostupa. Radovi traju do 15. studenog u 20 sati.

Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 15. studenoga u 20 sati zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. studenog u 20 sati. Obilazni pravac je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Zbog uređenja parkirališta i nogostupa do 16. studenog zatvara se promet u dijelu Labinske ulice (kbr. 8-12).

Zbog izgradnje javnog kanala Slatinska ulica u Sesvetama, od Ulice Ljudevita Posavskog do kućnog broja 1, bit će zatvorena za promet do 5. prosinca.

Privremena regulacija prometa zbog polaganja elektroenergetskog kabla primjenjuje se u ulicama Bukovački lX. odvojak, Ulici Bukovac i Ulici Gornji Bukovac do 22. studenog u 20 sati.

Zbog radova na plinovodu u Golobreškoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovečke ceste, i u Golobreškoj ulici na dijelu Brezovečke ceste od k.br. 4 do 53, primjenjuje se privremena prometna regulacija.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulici M. Jandrića, na dijelu od Ulice Naumovac do Ulice Mlinovi, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Manji zahvati na prometnicama
Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Marjanovićev prilaz, Slavka Čora, Zlarinska, Derdići, Komari II. odvojak, Dračevićka, IV. Trnjanski nasip, Mikinov breg, Gorička ulica, Željeznička ulica, I. Petruševec IV. odvojak 15-19, Glavnička odvojak 27A, Ulica Orhideja, Molatska ulica, Ulica J. Kozarca, Ulica Rumaščica, Jablanička ulica, Labinska, Severinska, I. B. Mažuranić, Nova cesta 1, Obrtnički prolaz, Ulica Duščak, Ulica Čepini.

 

PODIJELI