PODIJELI

Studentice u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu opet su na udaru perverznog manijaka. Kako je objavljeno na Facebook stranici Studentski dom Stjepan Radić – Sava, a sve je potkrijepljeno i fotografijama golog muškarca koji u ruci nosi odjeću, incident se dogodio u nedjelju navečer kada je ušao u 1. paviljon djevojkama u sobu! Navodi se da je skinuo odjeću te pobjegao iz paviljona, javio je RTL.

“Nepoznat muškarac, oko 30 godina, hoda po Savi, maloprije ušao u prvi paviljon curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona. Cure pazite se i zaključavajte sobe!”, navela je studentica koja je objavila i fotografije muškarca.

Studentica pojašnjava da se na ulazima u paviljone na Savi ne nalaze pripadnici osiguranja, već se vrata zatvaraju i automatski zaključaju.

“Ali ako netko ostavi vrata otvorena, primjerice stavi kamen ispred vrata, onda može ući tko god hoće kad hoće. Zaštitara ima nekoliko. Idu u ophodnju svako malo. Oduvijek postoje manijaci koji promatraju cure kroz prozor, ulaze im u tuševe ili sobe”, kaže sugovornica RTL-a.

Zagrebačka policija provodi istragu, a u upravi Studentskog centra također kažu kako će se istražiti što se dogodilo.

PODIJELI