PODIJELI

U Hrvatskom narodnom kazalištu će se 13. prosinca izvesti balet Orašar za umirovljenike i obitelji s djecom koji si ne mogu priuštiti odlazak u kazalište, objavljeno je u srijedu na konferenciji za novinare.

Izrazivši zadovoljstvo što je osigurano 600 karata za osobe slabijega imovinskog statusa, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić rekla je da se nada da će ulaznice razveseliti njihove korisnike.

– Kod dodjele ulaznica posebnog kriterija nema. Nama su poznate obitelji lošijeg imovinskog stanja, umirovljenici s niskim primanjima koji su već godinama u sustavu. Njima ćemo prvo ponuditi ulaznice – istaknula je Galić.

Dodala je da njezin ured surađuje i s udrugama koje se brinu o umirovljenicima, socijalno ugroženima, obiteljima s mnogo djece i dr., te će dio ulaznica udruge podijeliti svojim korisnicima.

Galić je ustvrdila da 600 ulaznica ne može zadovoljiti potrebe Zagreba te izrazila nadu da će sljedeće akcije biti usmjerene prema onima koji ovaj put ne uspiju doći do ulaznice.

PODIJELI