PODIJELI

Večeras od 20.45 sati u utakmici Kupa nacija sastaju se nogometne reprezentacije Hrvatske i Španjolske. Utakmica će se igrati pred punim kapacitetima maksimirskog stadiona.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza pozivaju sve navijače da na stadion Maksimir dođu na vrijeme kako bi izbjegli gužve na ulascima te pritom pozivamo na strpljivost kod kontrole ulaza.

Stadion se otvara u 18:45 sati te su pripremljeni kvalitetni ugostiteljski sadržaji što je još jedan razlog da na stadion dođete ranije. Kao organizator utakmice, Hrvatski nogometni savez zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

Pozivaju se gledatelji da fer i korektnim navijanjem pomognu Vatrenima doći do važne pobjede u susretu Lige nacija protiv Španjolske.

Na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrane i pića, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Također, neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe.