PODIJELI

Od 30. prosinca do 1. siječnja u Sarajevu će se održati trodnevni novogodišnji program pod sloganom Sarajevo – novogodišnji centar regije, najavljeno je na konferenciji za novinare u palači Dverce.

U društvu gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, program su predstavili gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Shaka i glazbenik Hari Varešanović.

Ove godine organiziramo doček s vrhunskim glazbenikom Harijem Mata-Harijem koji nastupa 31. prosinca te s nizom drugih zanimljivih događanja. Želja nam je da broj turista iz Hrvatske bude što veći, a mi ćemo učiniti sve da se što ugodnije u našem gradu osjećaju, rekao je gradonačelnik Grada Sarajeva te je iskoristio priliku kako bi gradonačelniku Bandiću zahvalio na energiji koju ulaže da bi suradnja između dvaju gradova bila što bolja.

Sarajevo je grad zabave i specifične duše. Stoga mislim da će novogodišnji program biti savršen, naglasio je gradonačelnik Bandić, a Varešanoviću je poželio uspješan koncert.

Hari Mata Hari je istaknuo da predstojeći nastup smatra krunom svoje karijere i ostvarenjem vlastitoga dječačkog sna. Obećavamo vam spektakl. Na raspolaganju će vam biti sve najbolje što Sarajevo nudi – mnogo smijeha, zabave, široko srce i ukusni ćevapi! Nadam se da ćemo ta tri dana biti centar regije.

Nije objavljeno hoće li Zagreb predstaviti svoj adventski program u Sarajevu.

PODIJELI