PODIJELI

U četvrtak, 22. studenoga, s ulaza zgrade u Jurišićevoj 25, u kojoj je sjedište Neovisnih za Hrvatsku, silom je iz zida iščupana i ukradena natpisna ploča s imenom i logotipom stranke, izjavio je Tomislav Jonjić, gradski zastupnik te stranke.

Za one koji ne znaju, radi se o središtu Zagreba, par stotina metara od Trga bana Jelačića. Očevid je obavila kriminalistička policija. Mediji su obaviješteni, ali – šute. Što mislite kakva bi galama nastala da se je to dogodilo Pupovčevoj stranci, udruzi Documenta ili sličnim korisnicima hrvatskoga državnog proračuna?, pita se Jonjić.

Ulica je dobrim dijelom pokrivena kamerama, pa ćemo vidjeti hoće li sve ostati nerasvijetljeno (kao svastika na Poljudu), ili ćemo ipak doznati ime nasilnika i lupeža. Dotad sumnjamo na zaljubljenike u Josipa Broza i Dragana Čovića de Laktaši. Naše glave su spremne: čekamo željezne štange, izjavio je Jonjić.

Danas je usred dana za trajanja sjednice Predsjedništva NHR-a nepoznati počinitelj istrgnuo i ukrao natpisnu ploču NHR-a…

Gepostet von Neovisni za Hrvatsku am Donnerstag, 22. November 2018

PODIJELI