PODIJELI

Utakmicom veteranskih ekipa HRT-a i Šestine Dobar tek u Sportskoj dvorani Dubrava, u subotu, 24. studenog, počinje 48. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola.

Tijekom prvog dana na parket će izaći neke zanimljive ekipe poput iskusnih Borongaj Lugova koji su osvojili Kutiju 2016. godine, a sasvim sigurno će dosta zanimanja izazvati i nedjeljni okršaj novih miljenika zagrebačke publike ekipe Croatian Red Cross All Star (na fotografiji) sačinjene od azilanata iz zagrebačkog prihvatilišta. Dečki su prošle godine nastupili prvi put i iako su ispali u prvom kolu zaradili su simpatije gledatelja a za ovu godinu, nogometaši iz Sirije, Afganistana, Iraka, Irana, Alžira i Nigerije najavljuju prolazak u drugi krug, a prva je stepenica na tom putu ekipa Garanta protiv koje, u nedjelju, igraju u Trnskom.

Za ovogodišnje izdanje dečki su složili ekipu od 30 nogometaša koji su redovito zajedno trenirali a na utakmicu dovode i brojne navijače pa se očekuje vatrena atmosfera.

Karte za sve utakmice do same završnice moguće je kupiti po cijeni od 10 kuna, a više informacija kao i raspored igranja utakmica moguće je pronaći na službenoj stranici turnira te na Facebook profilu turnira.