PODIJELI

Članovi gradskog HNS-a u subotu su na šest gradskih autobusnih i tramvajskih okretišta upozorili na loše stanje istih, napomenuvši kako u neka od njih nije ulagano od Univerzijade.

– “Nakon naših inzistiranja da se konačno krene u uređenje zagrebačkih tržnica, tražimo od grada da se uozbilji i počne raditi svoj posao za koji su plaćeni, da se urede i obnove zagrebačka okretišta jer ovakva kakva su danas samo su sramota Zagreba. Nekoliko puta su se već i veliki novci izdvajali u proračunu i ništa se nije napravilo. To je nešto na što kao gradski zastupnik stalno upozoravam. I ovoga puta upozoravam gradonačelnika Bandića da se uozbilji i da se posveti gradskoj a na nacionalnoj politici – rekao je predsjednik zagrebačkog HNS-a Tomislav Stojak.

– Osim što su okretišta derutna i zastarjela, ona ne omogućuju našim sugrađanima s invaliditetom i osobama sa smanjenom pokretljivošću da normalno koriste javni gradski prijevoz. Grad Zagreb kao glavni grad i turističko središte mora svim svojim građanima i gostima omogućiti dostupan javni prijevoz i uređena i prilagođena tramvajska i autobusna okretišta – rekla je Danijela Curiš, članica predsjedništva zagrebačkog HNS-a i Središnjeg odbora HNS-a.

PODIJELI