PODIJELI

Metropolis club je mjesto koje sve češće je pojam dobre zabave. tako je bilo i u subotu kada su koncert održali Šomi i Đimi iz Neki to vole vruće.

Sve je više onih koji obožavaju partije iz osamdesetih prošlog stoljeća, a tako je bilo i za ovaj koncert, jer ulaznice su rasprodane tjedan dana prije.

Svi oni željni zabave i nekadašnjih hitova kakve se moglo slušati u Saloonu, Lapu i Kulušiću, pohrlili su sinoć u Metropolis club gdje se kao nekad u ona stara dobra vremena moglo dobro zaplesati na kultne hitove osamdesetih godina.

Atmosferu su do usijanja kao “Vrući bojler kad ga staviš na tri“ doveli Neki to vole vruće – kultni pop band koji sudeći po ovom koncertu i dan danas ima svoju publiku.

Tadašnji vladari pop urbanog zvuka odličnom svirkom, komunikacijom i zabavom sa publikom pokazali su kako se to radilo i da još itekako mogu dobro zapaliti publiku! Neki to vole vruće svoju karijeru počeli su još početkom 80-tih kada su pjesmama ‘California’ i ‘Teška vremena’ napravili pravi skok na tadašnje muzičke ljestvice, da bi sa singlom ‘Jeans generacija’ ujedinili poklonike urbanog pop zvuka.

I danas njihova energija nije nimalo pala i mogu se pohvaliti sa odličnim live nastupom. Dovoljno je da se Šomi i Đimi pojave na pozornici, pa da krene ples uz ‘Teška vremena’, Bojler’, ‘Reci da’, ‘Medu moj i šećeru’ i ‘California’ .!

Uz obilje hitova iz 80-tih iz klupske DJ kuhinje, cijelog štimunga Metropolis club vratio je sve prisutne u đir poznatih klubova iz tog doba, a sudeći po odazivu publike možemo slobodno reći da su 80-te još uvijek ‘in’.