PODIJELI

Međunarodni klub žena Zagreb organizira 25. po redu Božićni sajam, koji će se održati u nedjelju 2. prosinca, od 11 do 16 sati, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma.

Sva prikupljena sredstva bit će donirana Institutu za Palijativnu medicinu. Institut za palijativnu medicinu iz Zagreba, jedina specijalizirana ustanova sa stručnim timom liječnika i medicinskog osoblja takve vrste u Hrvatskoj, za nastavka kvalitetnog i profesionalnog rada nužno treba temeljitu renovaciju minimalno četiri sobe prilagođene pacijentima, nabavku specijalnih kreveta sa stojećim dizalicama, aparate za neuromuskularnu električnu simulaciju, aparate za spirometriju. aparate za mehaničko disanje, invalidska kolica te medicinske jastuke. Time bi se uvelike poboljšala palijativna pomoć i skrb potrebitih pacjenata.

Božićni sajam nije samo humanitarni, zaštitni znak Međunarodnog kluba žena Zagreb, već je postao i popularni predbožićni događaj u Zagrebu.

Posjetitelji mogu “putovati” oko štandova više od 45 zemalja, kao što su: Kina, Indija, Koreja, Japan, Turska, Grčka, Izrael, Španjolska, Čile, SAD, Velika Britanija i još mnoge druge. Štandovi zemalja ponudit će svježe i zapakirane delicije, vina, rukotvorine i igračke. Osim u “okusima svijeta“, posjetitelji će moći uživati ​​u zvucima i pjesmama međunarodne glazbe, te spektakularnim nastupima raznih plesnih skupina u originalnim kostimima, poput Japana, Čilea, Južne Koreje i mnogih drugih.

Ulaz je slobodan.

Novčana donacija može se uplatiti na slijedeći račun: PBZ Banka: Za MEĐUNARODNI KLUB ŽENA ZAGREB, naznaka: Za Božićni sajam; IBAN HR61 2340 0091 5109 6366 9. SWIFT CODE: PBZGHR2X

PODIJELI