PODIJELI

Prema pisanju Zagorje intarnationala, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić odlučio je novcem Zagrepčana s kojim raspolaže počastiti i Zagorje.

Nedavno je na osnivačkoj skupštini svoje stranke u Radoboju ostao začuđen da nema izravne autobusne linije između Zagreba i Krapine.

Nakon toga je najavio da će za vrijeme Adventa u Zagrebu osigurati liniju i to je ostvario. Za Zagorje international to je potvrdio donedavni član HNS-a, a sada županijski povjerenik Stranke solidarnosti i rada BM 365 te načelnik Radoboja Anđelko Topolovec.

– Dogovorit ćemo s Presečkim da iz Krapine na Advent u Zagrebu od 1. prosinca vozi direktna linija, kaj košta da košta – obećao je tada Bandić.

Topolovec je potvrdio da od subote 1. prosinca u 15 sati iz Krapine kreće autobus do zagrebačkog autobusnog kolodvora, s kojeg će u 21 sat kretati nazad u Zagorje. i tako svake subote i nedjelje u prosincu.

Dodao je Topolovec kako od 3. prosinca kreće i svakodnevna komercijalna linija za Zagreb, s polaskom iz Krapine u 6.30 sati i povratkom u 16.30 sati.