PODIJELI

U gradu radovi ne jenjavaju i mnoge prometnice su zatvorene ili se prometuje po privremenoj regulaciji.

Miroševačkom cestom, kod kućnog broja 79, zbog radova prijekopa i odvodnom sustavu, prometovat će se prema privremenoj regulaciji od 8 do 16 sati.

Zbog uređenja nogostupa na križanju ulica Tuškanac i Jurjevska, do 5. prosinca primjenjuje se privremena prometna regulacija.

Ulicom Henrija Dunanta zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj regulaciji do 10. prosinca.

Zbog radova na uređenju Jarminske ulice, na dijelu od Vukovarske do kraja ulice, do 19. prosinca uspostavlja se privremena regulacija prometa.

Dio kolnika u Ulici Dragutina Mandla, na dijelu od Ulice Ravnice XI. do Ulice kneza Branimira zauzima se tijekom izgradnje plinovoda.

Brestovečkom cestom kod k.br. 145 do 177 prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 7. prosinca u 20 sati zbog radova prijekopa.

Zbog radova na uređenju kolnika Cetingradska ulica zatvorena je do 21. prosinca za sav promet.

Zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Aveniji Marina Držića, do 11. prosinca prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji na uključno/isključnoj traci u smjeru sjevera u samoj zoni petlje.

U sklopu radova na rekonstrukciji remetinečkog rotora, na Jadranskom mostu do 11. prosinca, u vremenu od 9 do 16 sati zauzimat će se krajnji lijevi prometni trak u oba smjera.

Ulicom Nikole Pavića, na dijelu od Ulice I. B. Mažuranić do Ulice Nikole Pavića, do 15. prosinca prometuje se prema privremenoj regulaciji, zbog asfaltiranja ceste.

Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova, primjenjuje se privremena prometna regulacija zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Avenijom Dubrovnik kod Ulice Mate Parlova prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog radova na pristupnoj cesti u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Branovečka cesta, na dijelu od Ulice Mudifaji do kućnog broja 290, do 3. prosinca zatvorena je za sav promet zbog održavanja ceste, osim za vozila Zet -a i gradilišta. Obilazni pravac za vrijeme radova je: Branovečka cesta – Markovićev brijeg – Veliki Vrh – Mudifaji – Branovečka cesta.

Ulica Žitnjak zbog redovnog se održavanja zatvara za promet na dijelu od Radničke do Žitnjačke ceste (kod kućnog broja 51). Predviđeno trajanje radove je do 4. prosinca. Obilazni pravci su: Radnička – Žitnjačka – Ulica Žitnjak i obratno.

U Ulici Matije Divkovića, od Ulice Jurja Šišgorića do Ulice Nikole Gučetića, uspostavlja se privremena prometna regulacija prometa do 4. prosinca zbog uređenja kolnika.

Zbog uređenja ulice za promet se zatvara Trg sv. Šimuna (odvojak), na dijelu od Ulice Štefanovec do kraja ulice, do 4. prosinca.

Ulicom M. Jandrića, od Ksaverske ceste (južno raskrižje) do Ksaverske ceste (sjeverno raskrižje) te ulicom Naumovac zbog radova na vodoopskrbnom sustavu prometovat će se suženim prometnim trakom do 4. prosinca u 20 sati.

Zbog izgradnje javnog kanala Slatinska ulica u Sesvetama, od Ulice Ljudevita Posavskog do kućnog broja 1, bit će zatvorena za promet do 5. prosinca.

Koledinečkom ulicom, od Ulice Klin do ulaza u parkiralište JVP Dubrava, zbog izgradnje plinovoda, prometuje se prema privremenoj regulaciji do 5. prosinca.

Ulica I. Politea, na dijelu od željezničko – cestovnog prijelaza do Ulice V. Sedinića, kao i Ulica V. Sedinića od Ulice I. Politea do Franjčevićeve ulice, zatvorena je za sav promet do 5. prosinca. Obilazni pravac: I. Politea – Dugoselska – Bedema ljubavi – Strojarska – Novo Svibje – Savska – Posavska – Savska – Bilogorska – Franjčevićeva i obratno.

Za promet je zatvorena Ulica Matije Valjavca, do 7. prosinca, zbog radova na kolniku.

U Meraškoj ulici, na dijelu od Valunske ploče do kraja ulice i od Valunske ploče do Kumborskog puta, zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj regulaciji do 8. prosinca.

Uređuju se nogostup i parkiralište u Ulici Breza do 8. prosinca.

Na Trgu Republike Hrvatske kod kućnog broja 5, na platou Akademije dramskih umjetnosti, do 10. prosinca uređuje se pješačka zona.

Zbog radova na autobusnom stajalištu do 11. prosinca u 20 sati primjenjuje se privremena prometna regulacija Ulicom Vice Vukova u zoni raskrižja s Ulicom Lanište.

Zbog izgradnje plinovoda u ulicama Dragutina Mandla i kneza Branimira (Servisna cesta) vozi se slobodnim dijelom kolnika, dok je u Servisnu cestu (parallno s Ulicom kneza Branimira) onemogućeno skretanje iz Mandlove ulice do 12. prosinca.

Srebrenička ulica zatvorena je za promet zbog radova na odvodnom sustavu do 12. prosinca.

Zbog radova na plinovodu, Slavonskom avenijom i Servisnom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Rakitnica prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 14. prosinca, a na Slavonskoj aveniji zauzima se jedan kolnički trak u dane vikenda, od subote u 9 sati do nedjelje u 15 sati.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. prosinca. Obilazni pravac je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnje nogostupa do 15. prosinca u 20 sati.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, do 16. prosinca u 20 sati, na istočnom dijelu kolnika u tijeku su radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela.

Ulicom Zelengaj, na dijelu od kućnog broja 31 do Ulice Kraljevec, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji, do 16. prosinca zbog polaganja elektroenergetskog kabela.

U Bilogorskoj ulici kod kućnog broja 2 će do 18. prosinca u 20 sati prometovat će se suženim trakom zbog radova na uređenju nogostupa i autobusnog stajališta.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice Donje Svetice, do 21. prosinca u 20 sati traju radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela.

Zbog radova na uređenju kolnika Cetingradska ulica zatvorena je do 21. prosinca za sav promet.

U Ulici Meglenjak prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog radova na održavanju ceste do 23. prosinca.

Hreljinskom ulicom prometuje se prema privremenoj regulaciji po slobodnom dijelu kolnika do kraja mjeseca, a zbog rekonstrukcije ceste Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulici M. Jandrića, na dijelu od Ulice Naumovac do Ulice Mlinovi, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj.

Zbog sanacije klizišta, za sav promet zatvorena je Ulica Veliki vrh, od k.br. 240 do 242, do 13. siječnja 2019. godine.

U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Zbog zimskih uvjeta, za promet je zatvorena Ulica Crkvena ves u Moravču do 31. ožujka 2019.

Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Slavka Čora, Markulinska draga, Brune Bušića, IV. Vrbik, Prisavlje, Gorjanci, Mavračići I. odvojak, Vankina ulica, Glavotočka, Sesvetska odvojak k. br. 28, II. Ledenički odvojak, Livadarski put, Đurmanečki put, Antoljakova, Meraška, K. Puđak, Turčinski put odvojak kod br. 18, Slavonska ulica odvojak, Breza, Kraljevec 89, Vodopijin breg, Crnovrška, Valjavčeva, Maksimirska 4 do 8, Dedići odvojak, Lašćinske ledine.

PODIJELI