PODIJELI

Nakon dva tjedna trajanja popularni MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola bliži se završnici te iz kola u kolo nudi sve zanimljivije utakmice.

Tako se već ovog vikenda 8. i 9. prosinca igra nekoliko utakmica koje su pravi derbiji i malonogometne poslastice.

U subotu se igraju utakmice u SŠD Dubrava. Prava poslastica će biti regionalni seniorski derbi u kojemu se susreću istarska ekipa Potpićan Trumm, za koju igraju nekadašnji futsal reprezentativci braća Patrik i Kevin Drndić, i riječka momčad Caffe bar Morreto. Još zanimljiviji bi mogao biti jadranski derbi veteranskih momčadi Rident iz Rijeke za koju igraju bivši prvoligaški nogometaši poput Elvisa Brajkovića i Damira Milinovića. Rident su osvajači 42. izdanja Kutije, a njih će u prolazu u daljnju fazu natjecanja pokušati zaustaviti ekipa Konoba Antonika iz Splita.

Nedjelja je rezervirana za utakmice u dvorani II Doma sportova a nudi nekoliko sjajnih utakmica koje će se uglavnom igrati iza 17 sati.

Tako se u seniorskom dijelu susreću momčadi MNK Ploče i CB Doberman a nakon njih slijede okršaji ekipa Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi i Jelena Trade. Inače, Borongaj Lugovi su pobjednici Kutije šibica iz 2016. godine.
Detaljan raspored igranja utakmica potražite na www.kutija-sibica.hr.