PODIJELI

Mnoštvo je radova na zagrebačkim prometnicama i zato je mnogo izmjena u prometu.

Jandrićeva ulica zatvara se za sav promet do 14. prosinca zbog asfaltiranja prometnice.

Ulica Jozefa Antalla, od ulice Radoslava Cimermana do Servisne ceste (istočna strana Zagrebačkog velesajma), zbog premještanja betonskih blokova, bit će zatvorena za sav promet do 9. prosinca, isključivo u periodu od 21 do 4 sata.

Koranskom ulicom kod k.br.18 prometuje se jednim trakom do 12. prosinca zbog asfaltiranja nogostupa.

Zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Aveniji Marina Držića do 11. prosinca prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji na uključnoj, odnosno isključnoj traci u smjeru sjevera u samoj zoni petlje.

U sklopu radova na rekonstrukciji remetinečkog rotora na Jadranskom mostu do 11. prosinca u vremenu od 9 do 16 sati svakodnevno će se zauzimati krajnji lijevi prometni trak u oba smjera.

Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova te Avenijom Dubrovnik, kod Ulice Mate Parlova prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Ulicom Henrija Dunanta zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj regulaciji do 10. prosinca.

Na Trgu Republike Hrvatske kod kućnog broja 5, na platou Akademije dramskih umjetnosti, do 10. prosinca uređuje se pješačka zona.

Ulice Vladimira Varlaja i Vladimira Becića u Sesvetama, do 11. prosinca zatvaraju se za sav promet zbog radova na sanaciji prijekopa.

Zbog radova na autobusnom stajalištu do 11. prosinca u 20 sati primjenjuje se privremena prometna regulacija Ulicom Vice Vukova u zoni raskrižja s Ulicom Lanište.

Zbog radova na kolniku za promet je zatvorena Ulica Matije Valjavca do 11. prosinca.

Brestovečkom cestom kod k.br. 145 do 177 prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 20 sati zbog radova prijekopa. U produžetku radova za promet su zatvorene i ulice Petra Dobrovića i Tomislava Krizmana do 12. prosinca.

U Gospodskoj ulici kod kućnog broja 11 do 12. prosinca uvodi se privremena regulacija prometa zbog polaganja novog elektroenergetskog kabela.

Zbog radova na izvanrednom održavanju prometnica u Branovečkoj cesti, od Ulice Mudifaji do kućnog broja 290, prometovat će se prema privremenoj regulaciji do 12. prosinca. Obilazni pravci za vrijeme radova:
Branovečka cesta – Markovićev brijeg – Veliki Vrh – Mudifaji – Branovečka cesta

Zbog izgradnje plinovoda u ulicama Dragutina Mandla i kneza Branimira (Servisna cesta) vozi se slobodnim dijelom kolnika, dok je u Servisnu cestu (paralelno s Ulicom kneza Branimira) onemogućeno skretanje iz Mandlove ulice do 12. prosinca.​ Zauzima se i dio kolnika u Ulici Dragutina Mandla, na dijelu od Ulice Ravnice XI. do Ulice kneza Branimira.

Srebrenička ulica zatvorena je za promet zbog radova na odvodnom sustavu do 12. prosinca.

U Ulici Radoslava Cimermana do 13. prosinca, isključivo u vremenu od 9 do 14 sati, prometovat će se prema privremenoj regulaciji zbog postavljanja nove javne rasvjete.

Zbog asfaltiranja kolnika dijelovi ulica Kate Puđak i Vinka Sedinića u Sesvetama zatvoreni za promet do 14. prosinca.

Zbog radova na plinovodu, Slavonskom avenijom i Servisnom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Rakitnica prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 14. prosinca, a na Slavonskoj aveniji zauzima se jedan kolnički trak u dane vikenda, od subote u 9 sati do nedjelje u 15 sati.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. prosinca. Obilazni pravac je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Ulicom Nikole Pavića, na dijelu od Ulice I. B. Mažuranić do Ulice Nikole Pavića, do 15. prosinca prometuje se prema privremenoj regulaciji, zbog asfaltiranja ceste.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnje nogostupa do 15. prosinca u 20 sati.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, do 16. prosinca u 20 sati, na istočnom dijelu kolnika u tijeku su radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela. Na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice Donje Svetice, radovi traju do 21. prosinca u 20 sati.

Ulicom Zelengaj, na dijelu od kućnog broja 31 do Ulice Kraljevec, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji, do 16. prosinca zbog polaganja elektroenergetskog kabela.

Privremena prometna regulacija primjenjuje se u ulicama Bukovački IX. Odvojak, Bukovac i Gornji Bukovac do 16. prosinca u 20 sati, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi.

U Bilogorskoj ulici kod kućnog broja 2 će do 18. prosinca u 20 sati prometovat će se suženim trakom zbog radova na uređenju nogostupa i autobusnog stajališta.

U Meraškoj ulici, na dijelu od Valunske ploče do kraja ulice i od Valunske ploče do Kumborskog puta, zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj regulaciji do 18. prosinca.

​Zbog uređenja Jarminske ulice, na dijelu od Vukovarske do kraja ulice, do 19. prosinca uspostavljena je privremena regulacija prometa.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se lvanjorečkoj cesti, Ulici Sv. lvana, i Ulici Vukomerec, do 19. prosinca, zbog izgradnje ZET-ovih nadstrešnica.

Zbog radova na uređenju kolnika Cetingradska ulica zatvorena je do 21. prosinca za sav promet.

U Ulici Meglenjak prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog radova na održavanju ceste do 23. prosinca.

Hreljinskom ulicom prometuje se prema privremenoj regulaciji po slobodnom dijelu kolnika do kraja mjeseca, a zbog rekonstrukcije ceste Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj.

Zbog sanacije klizišta, za sav promet zatvorena je Ulica Veliki vrh, od k.br. 240 do 242, do 13. siječnja 2019. godine.

U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Zbog zimskih uvjeta, za promet je zatvorena Ulica Crkvena ves u Moravču do 31. ožujka 2019.

Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Slavka Čora, Markulinska draga, Brune Bušića, Prisavlje, Gorjanci, Mavračići I. odvojak, Vankina ulica, Glavotočka, Sesvetska odvojak k. br. 28, II. Ledenički odvojak, Livadarski put, Đurmanečki put, Antoljakova, K. Puđak, Turčinski put odvojak kod br. 18, Slavonska ulica odvojak, Kraljevec 89, Vodopijin breg, Crnovrška, Maksimirska 4 do 8, Dedići odvojak, Lašćinske ledine.

 

PODIJELI