PODIJELI

U nedjelju navečer u Tvornici kulture održan je koncert američkog rock sastava Clutch.

Kao prva predgrupa u skoro praznoj Tvornici nastupili su The Inspector Cluzo bend koji se sastoji od dva poljoprivrednika iz Francuske, kao što su i sami rekli za vrijeme koncerta.

Na koncertu se vidjelo da su jako protiv sadašnjeg Francuskog predsjednika Macrona, kojem predviđaju skori pad.

Foto: Dario Vuksanović

Pred drugu predgrupu band The Picturebooks dvorana se već počela puniti. The Picturebooks je band koji dolazi iz Njemačke i uz muziku bave se izradom Chopper motocikala, a i takva im je muzika, žestoka rockerska te je publika vrištala s njima. Najviše uz njihovu stvar Zero fucks given kada je cijela dvorana digla ruke u zrak i pokazala srednji prst svim političarima, vladama i svim isforsiranim vijestima kojim nas truju preko medija.

Došlo je i tih 22 sata kada je na binu došao američki band koji su svi čekali – Clutch.

Njima je ovo drugi nastup u Zagrebu. Dvorana je bila tako ispunjena da se jedva kretalo kroz nju. Proći s jedne strane na drugu postala je nemoguća misija. Vidi se kakav je to band kada su došli ljudi iz okolnih država (Slovenija, Srbija, Mađarska..).

Koncert je počeo, a publika nije prestajala pjevati uz njihov hitove koji su se nizali jedan za drugim i sve to uz odličnu interakciju njihova pjevača Neil Fallona.

Sve u svemu dobro provedena nedeljna noć uz žestoku rock muziku. Jedva čekamo ponovni dolazak Clutcha u Zagreb. (Dario Vukanović)