PODIJELI

Približavanjem kraju kalendarske godine sve je manje radova po gradu, osim oko rotora u Remetincu. Donosimo popis:

Zbog asfaltiranja kolnika Ulica Žitnjak – Žitnjak Martinci, zatvorena je za sav promet na dijelu od Žitnjačke ceste k. br. 51 do Ulice Žitnjak Bogdani do ranih jutarnjih sati 19. prosinca. Obilazni pravac: Ulica Žitnjak – Radnička – Slavonska – Struge III. i obratno.

Karlovačkom cestom prometuje se suženim dijelom kolnika do 15 sati zbog radova na vodoopskrbnom priključku.

Dio ulice Resnički put, od Ulice Valunskih ploča do Baošičkog puta, zatvoren je za promet do 21. prosinca zbog asfaltiranja kolnika. Prometuje se prema privremenoj regulaciji.

Zbog asfaltiranja kolnika Ulica Žitnjak – Žitnjak Martinci, zatvorena je za sav promet na dijelu od Žitnjačke ceste k. br. 51 do Ulice Žitnjak Bogdani do ranih jutarnjih sati 19. prosinca. Obilazni pravac: Ulica Žitnjak – Radnička – Slavonska – Struge III. i obratno.

Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova te Avenijom Dubrovnik, kod Ulice Mate Parlova prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji, zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec. U sklopu radova na Jadranskom mostu svakodnevno će se zauzimati krajnji lijevi prometni trak u oba smjera.
U tijeku je i rekonstrukcija nadvožnjaka u Aveniji Marina Držića prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji na uključnoj, odnosno isključnoj traci u smjeru sjevera u samoj zoni petlje.

Dijelom Varaždinske ceste, od Zelinske do Glavne ulice, vozi se sporije zbog privremene regulacije prometa radi asfaltiranja kolnika do 14. prosinca u 20 sati.

Jandrićeva ulica zatvorena je za sav promet do 14. prosinca zbog asfaltiranja prometnice.

Ulica Resnički put, od ulice Trnava I do dječjeg vrtića Jabuka, zatvara se za sav promet radi asfaltiranja kolnika do 15. prosinca.

Za promet zatvorene su ulice Petra Dobrovića i Tomislava Krizmana.

Koranskom ulicom kod k.br.18 prometuje se jednim trakom zbog asfaltiranja nogostupa.

Zbog izgradnje plinovoda u ulicama Dragutina Mandla i kneza Branimira (Servisna cesta) se vozi slobodnim dijelom kolnika, dok je u Servisnu cestu (paralelno s Ulicom kneza Branimira) onemogućeno skretanje iz Mandlove ulice. Zauzima se i dio kolnika u Ulici Dragutina Mandla, na dijelu od Ulice Ravnice XI. do Ulice kneza Branimira.

U Ulici Radoslava Cimermana do 13. prosinca, isključivo u vremenu od 9 do 14 sati, prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog postavljanja nove javne rasvjete.

Zbog asfaltiranja kolnika dijelovi ulica Kate Puđak i Vinka Sedinića u Sesvetama zatvoreni za promet do 14. prosinca.

Zbog radova na plinovodu, Slavonskom avenijom i Servisnom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Rakitnica prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 14. prosinca, a na Slavonskoj aveniji zauzima se jedan kolnički trak u dane vikenda, od subote u 9 sati do nedjelje u 15 sati.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. prosinca. Obilazni pravac je: Selska cesta – Crikvenička – Nehajska – i obratno.

Ulicom Nikole Pavića, na dijelu od Ulice I. B. Mažuranić do Ulice Nikole Pavića, do 15. prosinca prometuje se prema privremenoj regulaciji, zbog asfaltiranja ceste.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnje nogostupa do 15. prosinca u 20 sati.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, do 16. prosinca u 20 sati, na istočnom dijelu kolnika u tijeku su radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela. Na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice Donje Svetice, radovi traju do 21. prosinca u 20 sati.

Ulicom Zelengaj, na dijelu od kućnog broja 31 do Ulice Kraljevec, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji, do 16. prosinca zbog polaganja elektroenergetskog kabela.

Privremena prometna regulacija primjenjuje se u ulicama Bukovački IX. Odvojak, Bukovac i Gornji Bukovac do 16. prosinca u 20 sati, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi.

U Bilogorskoj ulici kod kućnog broja 2 će do 18. prosinca u 20 sati prometovat će se suženim trakom zbog radova na uređenju nogostupa i autobusnog stajališta.

U Meraškoj ulici, na dijelu od Valunske ploče do kraja ulice i od Valunske ploče do Kumborskog puta, zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj regulaciji do 18. prosinca.

​Zbog uređenja Jarminske ulice, na dijelu od Vukovarske do kraja ulice, do 19. prosinca uspostavljena je privremena regulacija prometa.

Privremena regulacija prometa primjenjuje se lvanjorečkoj cesti, Ulici Sv. lvana, i Ulici Vukomerec, od sutra do 19. prosinca, zbog izgradnje ZET-ovih nadstrešnica.

Zbog radova na uređenju kolnika Cetingradska ulica zatvorena je do 21. prosinca za sav promet.

U Ulici Meglenjak prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog radova na održavanju ceste do 23. prosinca.

Hreljinskom ulicom prometuje se prema privremenoj regulaciji po slobodnom dijelu kolnika do kraja mjeseca, a zbog rekonstrukcije ceste Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.

U Prigradskoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovičke ceste, zbog radova na plinovodu, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji.

Zbog izgradnje plinovoda uspostavljena je privremena regulacija prometa na Glavničkoj cesti i okolnim ulicama, od Bučijeve do Mladičkove ulice i Friganovoj ulici u Glavnici Donjoj.

Zbog sanacije klizišta, za sav promet zatvorena je Ulica Veliki vrh, od k.br. 240 do 242, do 13. siječnja 2019. godine.

U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Zbog zimskih uvjeta, za promet je zatvorena Ulica Crkvena ves u Moravču do 31. ožujka 2019.

Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Slavka Čora, Markulinska draga, Brune Bušića, Prisavlje, Gorjanci, Mavračići I. odvojak, Vankina ulica, Glavotočka, Sesvetska odvojak k. br. 28, II. Ledenički odvojak, Livadarski put, Đurmanečki put, Antoljakova, K. Puđak, Turčinski put odvojak kod br. 18, Slavonska ulica odvojak, Kraljevec 89, Vodopijin breg, Crnovrška, Maksimirska 4 do 8, Dedići odvojak, Lašćinske ledine.

PODIJELI