PODIJELI

Oko 2500 sudionika s plavim kapica Djeda Božićnjaka protrčalo je u nedjelju centrom Zagreba u sklopu kostimirane utrke humanitarnog karaktera Zagreb Advent Run.

Trčalo se na 5 i 10 kilometara, a ovogodišnjem izdanju utrke pridružili su se i nordijski hodači te brojne obitelji koje su nedjelju odlučile provesti u veseloj i zabavnoj atmosferi.

Ni hladno zagrebačko jutro s temperaturama ispod nule nije omelo sudionike ni posjetitelje utrke Zagreb Advent Run da se okupe ispred hotela The Westin kako bi otrčali i podržali još jedno izdanje ovog zabavno-sportskog spektakla.

Organizatori utrke, tvrtka Run Croatia i agencija za integrirano tržišno komuniciranje Millenium promocija, iznimno su zadovoljni velikim odazivom trkača i hodača iz čak 29 zemalja svijeta. Utrka je bila posvećena borbi protiv dijabetesa, bolesti koja je danas četvrta po uzroku smrtnosti u Hrvatskoj, te će se dio sredstava od kotizacija donirati Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga kao potpora njihovim programima i projektima.

PODIJELI