PODIJELI

U utorak u 20 sati Cedevita će u sklopu 10. kola skupine B Eurokupa 7Days ugostiti turski Tofas. Momčad Slavena Rimca već je osigurala prolaz u Top 16 fazu i s trenutnim omjerom 5-4 sigurno je da će biti treća u skupini, bez obzira na rezultate u posljednjem kolu prve faze.

Cedevita će protiv Tofasa igrati bez ozlijeđenih Karla Žganeca i Marka Banića. Vraća se Ivan Ramljak, a u sastavu će biti i novi igrač Edo Murić.

Kao i utakmica protiv Petrol Olimpije, koja je odigrana 7. prosinca, ova utakmica ujedno će poslužiti kao blagdanska asistencija za Klub HEO, prvu hrvatsku udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Namjera je igrača, trenera, zaposlenika i uprave KK Cedevita pomoći u prikupljanju preostalog potrebnog iznosa od 35.000,00kn za nabavu vozila koje je Klubu HEO neophodno za rad. Osim izravnim donacijama, KK Cedevita će prepustiti i prihod od prodanih ulaznica s utakmica protiv Olimpije i Tofasa Klubu HEO. Također, pozivaju se svi fanovi i partneri kluba, kao i suparnički klubovi, da su uključe – direktnom donacijom na žiro račun udruge kod HPB-a – IBAN HR07 23900011100943149 ili na druge načine.