PODIJELI

U utorak, 18. prosinca, u 19 sati započinje nova skijaška sezona na Medvednici s tradicionalnim noćnim skijanjem za koji se neće naplaćivati ski karta.

Za građane će biti otvoren Crveni spust i žičara Trosjed do 22 sata. Radno vrijeme skijališta je svakim danom od 9 do 16 sati dok je noćno skijanje na rasporedu utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata.

Skijalište Sljeme ne iznajmljuje skijašku opremu.

Na Medvednicu građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca.

U utorak će u 15 sati će biti otvorena i livada na Cmroku za sanjkašice i sanjkaše a sanjkanje na Cmroku je besplatno za sve građane.

Radno vrijeme skijališta je svakim danom od 9 do 16 sati dok je noćno skijanje na rasporedu utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata.

U tjednu je cijena dnevne karte 80, a subotom, nedjeljom i praznicima 100 kn, za djecu do 15 godina 40 i 50 kn, za one iznad 65 godina 50 i 60 kuna.
Noćno skijanje je 70 za odrasle, 40 za mlađe od 15 te 50 kuna za one iznad 65 godina.

Cjenik karata

Obavijest o skijanju koje se naplaćuje poslano je iz ustanove “Upravljanje sportskim objektima” i početak je vrlo čudan i smiješan:
“U utorak 18. prosinca u 19:00 sati započinje nova skijaška sezona već tradicionalnim besplatnim noćnim skijanjem koje je dar gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića Zagrepčankama, Zagrepčanima i svim posjetiteljima.”

PODIJELI