PODIJELI

U posljednjem kolu prve faze Eurokupa 7Days Cedevita je u Domu sportova poražena od turskog Tofasa 96:92.

Momčad Slavena Rimca već je ranije osigurala Top 16 fazu i znala je da se ne može pomaknuti s trećeg mjesta, bez obzira na  rezultat.

U dresu Cedevite Cook je upisao 32 poena i devet skokova, Pullen je ubilježio 16 poena i četiri asistencije, Krušlin 14 poena i tri skoka, a Stipanović 13 poena i pet skokova. Na strani gostiju Garret je upisao 20 poena, a Arslan 18 poena.

Ova utakmica ujedno je poslužila kao blagdanska asistencija za Klub HEO, prvu hrvatsku udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Namjera igrača, trenera, zaposlenika i uprave KK Cedevita bila je pomoći u prikupljanju preostalog potrebnog iznosa od 35.000,00kn za nabavu vozila koje je Klubu HEO neophodno za rad. Osim izravnim donacijama, KK Cedevita je odlučila prepustiti i prihod od prodanih ulaznica s utakmica protiv Olimpije i Tofasa Klubu HEO. Također, pozivaju se svi fanovi i partneri kluba, kao i suparnički klubovi, da su uključe – direktnom donacijom na žiro račun udruge kod HPB-a – IBAN HR07 23900011100943149 ili na druge načine.

PODIJELI