PODIJELI

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na jutarnjoj je misi bio u crkvi Majke Božje Lurdske u Vrbanićevoj.

Građanima je poručio da Božić provedu u miru, skladu i veselju s obitelji.

„A nakon Božića da radimo bolje, zasučemo rukave i bolje živimo“, kazao je Bandić rekavši da nakon mise i doručka s obitelji u Zagrebu ide kod mame u Hercegovinu. A vraća se već za Štefanje.

Zagrepčanima je najavio i najvažnije projekte za 2019. godinu, što će se „delati“ u gradu.

„Delat ćemo da što prije završimo taj rotor, projekt jarunskog mosta da bude što prije gotov jer rotor bez tog mosta je kao juha bez soli, projektiramo tračničku vezu sa Zračnom lukom, kongresni centar i za 15 do 20 dana konačno ćemo započeti i zakopati lopatu za novu žičaru na Sljemenu“, izrecitirao je gradonačelnik najavivši i mega-projekt od milijardu eura za koji Grad traži stranog partnera, a to je redizajn Zagrebačkog velesajma.

„Ako se to obistini, Novi Zagreb će biti grad u gradu, a Zagreb puno ljepši“, zaključio je gradonačelnik Bandić.

Kada je riječ o političkim odlukama za 2019. godinu, rekao je da nije bitno koliko će njegov klub imati zastupnika, objavio je RTL.

„Retorika u Saboru je animalna i taj riječnik nije primjeren trenutku u kojem živimo. Nećemo etiketirati jedni druge. Churchill je rekao: Demorakcija nije savršen sustav, ali je najmanje loš i to moraju shvatiti oni koji se bave javnim poslom“, kazao je Bandić i takvima poručio: „Mozemo se takmičiti, ali neka pobjedi bolji, priznajmo kad netko dobije i čestitajmo. Ne može netko cijeniti drugog, ako ne cijenimo sebe.“

PODIJELI