PODIJELI

Gledatelji koji sjede po prolazima, prepune tribine, navijanje za one manje poznate – i poneko iznenađenje. To je Kutija šibica bila u svom najpoznatijem danu – četvrtfinalu na Štefanje.

Gledatelji u prepunoj dvorani 2 Doma sportova vidjeli su vrlo dobar mali nogomet, za ocjenu više je nedostajalo malo više vica, finti. Ali, uzbuđenja nije nedostajalo.

Prvi polufinalni dvoboj koji će se igrati u četvrtak, 27. prosinca, je Dribbling Sport Bar  – CB Dobermann. Dribbling je s 3:1 pobijedio Tupek Auto, dok je Dobermann, pobjednik Kutije 2015. i za koji igraju tri slovenska, dva srpska reprezentativca, jedan od najboljih hrvatskih igrača Darijo Marinović, a na golu je vratar Split Tommyja Žarko Luketin, bio s 2:0 bolji od Pizzerije Stari Zagreb-Borongaj Lugovi, pobjednika 2016., u kojoj ove godine nije bilo ni jednog igrača koji je podigao pehar pobjednika prije dvije godine  s 2:0.

Treći seniorski dvoboj dana bio je najuzbudljiviji. Lanjski pobjednici, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, sastavljeni ponajviše od igrača Futsal Dinama, dočekali su Quattro Leones, momčad u kojem su ponajbolji igrači nogometaši prvoligaša HNK Velike Gorice, vratar Kristijan Kahlina i krilo Martin Šroler, trenutno vodeći strijelac Kutije s 10 pogodaka.

Tribine ‘dvojke’ na početku nisu izabrale stranu, ali kako su dečki iz Quattro Leones stvarali prilike, gledatelji su odlučili pokloniti njima simpatije. Povelo je Cvjetno pogotkom Hrvoja Penave u 27. minuti, ali se Kahlina i društvo nije predavalo i četiri minute prije kraja Ivan Muller izjednačava. U kaznenim udarcima bolji su bili Quattro Leones, pogotovo vratar Gorice Kahlina s dvije obrane i zasluženo se plasirali u polufinale.

A tamo će igrati protiv BigBang Cammeo Teama koji je s 3:2 izbacio Svadbeni salon Bagušuć-Tropicana. Za BigBang igra Jerko Leko, na vratima je iskusni Mario Švigir i još nekolicina vrhunskih malonogometaša.

REZULTATI

Seniorke – polufinale: Stomatološki centar Flegar-Splat – Graničar 1 16:0, APEX – ŽMNK MC Plus Grzela Futura Dental 0:3; veterani – polufinale: Promotionplay – Auto klub Siget 4:0, Rident – Restorani Gladne oči 4:5 (2:2 – 7m); seniori – četvrtfinale: Tupek auto – Dribbling sport bar 1:3, Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi – CB Dobermann 0:2, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Quattro Leones 1:3 (1:1 – 7m), Bigbang Cammeo Team – Svadbeni salon Bagušić-Tropicana 3:2

RASPORED – ČETVRTAK, 27. PROSINCA 2018.

15:50 za 3. mjesto žene: Graničar 1 – APEX
16:50 za 3. mjesto veterani: Auto klub Siget – Rident
17:50 polufinale seniori: Dribbling sport bar – CB Dobermann
18:50 polufinale seniori: Quattro leones – BigBang Cammeo Team