PODIJELI

Zagreb i gradovi u Zagrebačkoj županiji objavili su izvođače i program dočeka 2019. godine na glavnim gradskim trgovima.

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića program počinje u 21.30 sati, kada kreće glazba koju će puštati DJ-i koji rade u projektu DJ Akademija. Sat vremena kasnije nastup započinju Četiri tenora (Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak) koji će izvesti zagrebačke i pjesme o Zagrebu.

U ponoć će svoj ‘nastup’ imati gradonačelnik Milan Bandić, nakon njegove čestitke kreće vatromet, a nakon toga Hladno pivo će, u svojoj 30. godini postojanja zabavljati narod do dva sata ujutro.

Ako vam Četiri tenora nisu zanimljiva, vrijeme do Hladnog piva možete potrošiti na Strossmayerovom šetalištu gdje će od 22 sata svirati grupa Positivo.

Gradovi Zagrebačke županije ne mogu ili ne žele si priuštiti velika imena, ali su osigurali bendove i pjevače koji provjereno rade dobar ugođaj.

U Velikoj Gorici su planirana dva dočeka – prvo, u 17 sati započinje dječji doček, dok je glavni doček , kod Muzeja Turopolja, zakazan za 21 sat. Posjetitelje će zabavljati grupa Kings.

Središnji doček 2019. u Zaprešiću odvijat će se na Trgu Ivana Pavla II. pod nazivom Ukliži u Novu. DJ Snješko zabavljat će prisutne od 20 sati, a grupa eXcite svira od 22 sata.

Samobor će, kao i Velika Gorica, imati dva dočeka. Podnevni doček na Trgu kralja Tomislava predvodit će Giuliano od 10 do 13 sati, a onaj pravi počinje uz DJ-a Jurkija, dok od 23 sata svira skupina Falset.

U Ivanić Gradu središnji doček organiziran je na tržnici Maznica od 22 sata uz nastupe DJ-a.

Jastrebarsko će imati dječji doček Nove godine uz Lutkarsko kazalište IBM i Hopsicu,, od 10 do 12 sati u Perivoju dvorca Erdődy.

Grad Sveta Nedelja organizira doček na šljunčanom parkingu iza zgrade gradske uprave. Od 22 sata sviraju članovi Tamburaškog sastava Gospodari tambura.

I Sveti Ivan Zelina će u 2019. uz zvuke tamburica. U šatoru na Trgu Ante Starčevića svirat će pop-tambura bend O. S. D. S. (ex TS “Od srca do srca”).

Na Trgu Petra Zrinskog u Vrbovcu prisutne će zabavljati DJ, a u ponoć će se zaplesati valcer uz prisutni vatromet.

 

 

 

 

 

PODIJELI