PODIJELI

Samoborci će i ove godine novu dočekati dva puta, zagrijavanje počinje u danima vikenda, a zabava traje sve do prvih sati u 2019. godini.

Samoborski božićni sajam traje do 31. prosinca, a Samoborci i posjetitelji i u danima vikenda moći će uživati u ugostiteljskoj ponudi i nabaviti domaće proizvode za svoj blagdanski stol. Glazbeni program doprinijet će sjajnom raspoloženju, kažu organizatori.

U subotnje i nedjeljno prijepodne goste će zagrijavati Tamburaški sastav Od sumraka do zore i pobrinuti se za dobru atmosferu. U subotnje poslijepodne, od 17 sati, stiže DJ Marco Cole koji iza sebe ima nastupe na Adventu u Zagrebu, a puštat će hitove za mlađe i one nešto starije. Od 19 sati nastupa ROKO Vušković koji priprema glazbeni spektakl u svome gradu. I ove nedjelje u poslijepodnevnim satima zabavit će nas Miha&Mišo Trio.

Božićna špelunkica također priprema brojna iznenađenja, a vrata su za vikend otvorena od 10 do 19 sati. U subotu će izrađivati snjegoviće i uživati u zimskoj i hranjivoj priči, a u podne mališane očekuje cirkuska animacija Cirkulture.

Realizirala se i velika želja grupice entuzijasta pa je oživljena samoborska tradicija započeta davne 1979. godine – u najveći centar za mlade u Hrvatskoj, samoborski Bunker, stiže Novogodišnji autobus. U subotu, 29. prosinca od 20 sati tako će na svoje doći ljubitelji rock and rolla, a nastupaju bandovi: Slutim Konje, Deafness by Noise, Adrenalica, Tricikl, Sn-tn-tn, Preko Nišana. Ulaz je slobodan.

Posljednjeg dana ove godine, 31. prosinca, očekuje nas bogat cjelodnevni program koji počinje već od 10 sati. Zvijezda dana svakako je Giuliano, popraćen Diktatorima. Za večernju zabavu koja počinje sat prije ponoći pobrinut će se Falset Band.

Kao i svake godine, u novu 2019. ući ćemo uz ritam nezaobilaznog valcera, a za poseban ponoćni ugođaj pobrinut će se Mirnovec Pirotehnika sa svojim atraktivnim vatrometom. Uz pregršt dobre glazbe svi će posjetitelji moći uživati i u besplatnom kuhanom vinu i češnofki to go.

Ugostiteljski objekti također rade duže, u petak i subotu do 2 sata te 31. prosinca do 4 sata. Zbog dvostrukog dočeka na snazi je i posebna regulacija prometa, Trg kralja Tomislava bit će zatvoren za promet u vremenu od 10 do 15 sati te navečer od 22 do 1 sat nakon ponoći.

PODIJELI