PODIJELI

Patrik Šegota, povjerenik gradske organizacije stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, imenovan je s danom 2. siječnja 2019. voditeljem podružnice Gradska groblja na mandatno razdoblje od četiri godine.

Dosadašnja voditeljica Ljerka Ćosić opoziva se s mjesta voditeljice podružnice s danom 1. siječnja 2019. godine, stoji u objavi na stranicama Zagrebačkog holdinga.

Tako je i javno objavljena informacija da supruga pokojne legende hrvatske košarke Krešimira Ćosića, odlazi s mjesta šefice Gradskih groblja.

No, imenovanje Šegote je za neke iznenađenje, jer se posljednjih mjeseci govorilo kako će na to mjesto biti imenovan Josip Jelić (HDZ).

Jelić je do srpnja bio predsjednik Vijeća gradske četvrti Črnomerec, kada je dao ostavku i mjesto prepustio Martinu Postružinu iz Bandićeve stranke.

Ta ostavka se povezivaa s odlaskom u Gradska groblja, a čak su mu i neki gradski zastupnici nedavno čestitali na funkciji direktora.

Šegota (42) je petnaestak godina bio član HDZ-a, jedno vrijeme i predsjednik Mladeži HDZ-a Rijeka, a trenutno je i na funkciji predsjednika ogranka Črnomerec stranke Milana Bandića.