PODIJELI

Čelnik Mosta Božo Petrov dao je Hini intervju u kojem se osvrnuo na prelaske zastupnika iz kluba u klub i komentirao predstojeće predsjedničke izbore.

Zanimljivo je njegovo viđenje koalicije Plenković-Bandić, ali i podsjećanje na djelovanje Zorana Milanovića kojeg se spominje kao mogućeg kandidata oporbe na predsjedničkim izborima:

“Pročitao sam dobar komentar, da klub Milana Bandića djeluje kao off shore kompanija Milan Bandić d.o.o. za potrebe predsjednika Vlade. To što premijer ne prlja ruke s tom trgovinom izravno ne znači da off shore kompanija Milan Bandić d.o.o. ne radi za njega. A naše su institucije slabe i nisu neovisne pa niti ne mogu obaviti posao koji se od njih traži.”

Da transferi u hrvatskoj politici nisu od jučer, Petrov je podsjetio na djelovanje bivšeg premijera i šefa SDP-a:

“Milanović je već u prvim pregovorima pokazao prilikom pokušaja vrbovanja Mostovih zastupnika da ne drži do ideala za koje se zalaže Most. I Bandić i Plenković i Milanović su htjeli trgovati s mandatima u Saboru i prevariti birače. Po čemu se onda Milanović razlikuje od bilo kojeg HDZ-ova kandidata? Zato ni Zoran Milanović niti Kolinda Grabar-Kitarović neće imati Mostovu podršku.”

PODIJELI