PODIJELI

U utorak je predstavljen Branko Tamše, novi glavni trener Rukometnog kluba Prvog plinarskog društva Zagreb.

Nasljednik Line Červara suradnju s klubom dogovorio je na period od godine i pol, a ista je krenula s početkom tekuće godine.

Svoju već bogatu trenersku karijeru, Slovenac Tamše gradio je u imenima poput RK Celja Pivovarne Laško i RK Gorenja Velenja.

– Meni je to, mogu slobodno reći, jedan veliki izazov. Nakon Celja i Gorenja, još jedan klub, još jedna stepenica više u mojoj karijeri. Direktor je rekao – i u pravu je – volim raditi, puno i maksimalno, volim raditi s mladim igračima kojih je u Zagrebu puno. Jedva čekam da sve skupa počne te se nadam i vjerujem u to da ćemo napraviti pravo izdanje Zagreba, onakvo kakvo treba biti. U isto vrijeme bih se zahvalio i čestitao svima koji su radili ispred mene, radili su vrlo dobar posao. Nije lak zadatak bio afirmirati sve igrače i to je po meni najveći izazov. Moram reći da mi je vrlo bitna bila vizija kluba koja je kroz silne mailove i razgovore meni predstavljena. Meni se sve to svidjelo tako da smo relativno brzo našli zajednički jezik i sada krećemo – rekao je Tamše.